Heb je er al eens aan gedacht om samen met een groepje vrienden, collega's,....een privé-workshop te organiseren? Gezellig samen onder elkaar een leuke, boeiende dag meemaken. Voor meer info graag een seintje via het Contactformulier of 0486/485789.

 

Alle workshops gaan door op het adres Ter Walle 1, 8740 Egem (B), tenzij anders vermeld.

Tijdens de workshops worden de veiligheidsmaatregelen gerespecteerd.

Je kan onverwacht toch niet deelnemen aan de workshop? Zie annulatievoorwaarden onder FAQ

Voor omschrijving en prijzen per workshop scroll naar beneden.

 

16/4/2021 (vrijdag): Deel 1 Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

23/4/2021 (vrijdag): Deel 2 Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

Om deel 2 te kunnen volgen is het volgen van deel 1 noodzakelijk.  

Van 10u tot 17u20  

                       

15/5/2021 (zaterdag): Deel 1 Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

22/5/2021 (zaterdag): Deel 2 Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

Om deel 2 te kunnen volgen is het volgen van deel 1 noodzakelijk.  

Van 10u tot 17u20

 

12/6/2021 (zaterdag) Hoe leer je een Orakelkaart lezen?

Van 10u tot 16u15

 

Intuïtieve Creatieve reis doorheen de 7 chakra's.

Data volgen weldra.

Traject van 7 lessen op donderdag van 13u30 tot 17u30 

Traject van 7 lessen op zaterdag van 13u30 tot 17u30 

 

Voor omschrijving en prijzen per workshop scroll naar beneden.

Intuïtieve Creatieve reis doorheen de 7 chakra's:

Gedurende 7 lessen maken we een reis doorheen de 7 hoofdchakra's via kleur en beeld.

Chakra’s zijn rotaties van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Ze zijn voor de meeste mensen niet waarneembaar met het blote oog, maar je kan ze wel gaan voelen.  Wanneer jouw chakra's in een goeie balans zijn, zal je je algemeen ook goed in je vel voelen. Bij een verstoorde werking van 1 of meerdere chakra's kan je dit op fysiek of mentaal vlak ondervinden. Je kan je bijvoorbeeld niet goed gronden, je hebt moeite met opkomen voor jezelf, je hebt moeite om je te uiten, .....

Tijdens deze 7-delige reeks verbinden we ons per les met 1 chakra die we van dichterbij bekijken en gaan we er voeling mee nemen via klank en meditatie. Van daaruit gaan we creatief aan de slag om deze vorm te geven via verschillende materialen op doek of papier volgens eigen keuze. Intuïtief werken met kleuren werkt helend en harmoniserend én is een leuke, ontspannende uitlaatklep. Naar het einde van de les toe nemen we een momentje tijd om ons werk waar te nemen en enkele inspirerende ingevingen te noteren. 

Positieve noot: er is  geen teken-of schilderervaring vereist! Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben. Jouw intuïtie zal jou begeleiden. Iedereen kan vormen neerzetten via tekenen of schilderen volgens ingeving van het moment. Het gaat niet om techniek of perfectie, het gaat om terug spontaan mogen zijn en jouw eigen authentieke stempel neerzetten. Nevenwerking: dit werkt heel bevrijdend!

 

Materiaalkeuze: kleurpotloden, kleurstiften, pastelkrijt, wasco's, tekenpapier, acrylverf, schildersdoek.

7 lessen op donderdag van 13u30 tot 17u30  data nog te bepalen

7 lessen op zaterdag van 13u30 tot 17u30  data nog te bepalen

 

Prijs 7-delige lessenreeks = 350 euro (50€ per les) + gebruik van alle materialen inbegrepen + koffie, thee, water, versnaperingen.

Deze 7-delige lessenreeks vormt 1 geheel waardoor het niet mogelijk is afzonderlijk lessen bij te wonen. 

 

Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bars !

Wil je deze techniek heel graag leren, maar lukken deze data niet voor jou, stel zelf een andere datum voor, dan kijken we samen wat wel past.

 Als je klaar bent met wat geweest is, zal deze unieke methode jou aangenaam verrassen van hoe snel het positieve gemanifesteerd word in jouw leven, omdat het alles opruimt wat jou voordien in de weg  stond om het te ontvangen! Verwacht je aan een aangename, positieve omwenteling. 

 Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Door dit proces komt ter terug ruimte vrij voor wie jij werkelijk bent, los van al die vroegere overtuigen en programmaties die je tot op heden afremden en parten blijven spelen, hoe sterk jouw wil ook is om vooruit te geraken en overbodig geworden patronen te doorbreken. Access Bars maakt dit mogelijk.

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?
Deze techniek is een must voor zowel volwassenen als kinderen.


Wil jij ook zoveel meer ruimte en rust in jezelf, in je hoofd, in je ganse wezen en wil je deze techniek zelf aanleren? 
Dat kan tijdens deze barsklas! 
Tijdens deze 1-daagse trainingsdag om Access Bars Practitioner te worden:
-Je leert de techniek en waardevolle Access tools. 
-Je krijgt de manual met behandelschema mee naar huis en bent na deze dagopleiding Bars Practitioner. 
-Je geeft 2 sessies
-Je ontvangt 2 sessies

'Hou er rekening mee' dat je je na iedere behandeling steeds beter en beter gaat voelen, om niet te zeggen, herboren :) Kies jij hier voor?

Inschrijven kan via mail of +32(0)486/485789, graag vermelden voor welke datum je inschrijft.

*Totaalprijs: 300 euro 
*Herhaalprijs als je binnen het jaar reeds deze class hebt gevolgd: 150 euro 
*Koffie, thee, water, fruit, zoete en zoute versnaperingen zijn inbegrepen.

*Lunch zelf meebrengen

*Locatie: Ter Walle 1, 8740 Egem (B)
Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis meedoen als ze samen met een betalende volwassene komen of als er akkoord is met de facilitator. Tieners van 16 en 17 betalen de halve prijs.
*De prijzen zijn vastgestelde prijzen door Access Consciousness

****************

Bodyprocess workshops

Bodyprocessen zijn energetische processen die het lichaam vrijmaken van blokkades waaruit aandoeningen ontstaan. Ze ontsluiten de oordelen, conclusies en wat er voor zorgt dat er disbalans ontstaan is in het lichaam. 
Dit vervangt uiteraard geen doktersbezoek. Het is wel een enorme aanrader om bodyprocessen ter aanvulling en ondersteuning toe te passen om het lichaam op een zachte manier terug in balans te brengen. Deze processen zijn eenvoudig aan te leren, geen voorkennis nodig.
Heb je een praktijk, dan kunnen deze processen een grote ondersteuning bieden aan reeds bestaande behandelingen. Ook als particulier is het een meerwaarde voor de leden van het gezin. Deze processen zijn ook toepasbaar op dieren. Scroll verder om de data en korte omschrijving te zien per Bodyprocess dag.

****************

 

Datum kan op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™  

Deze dag zien we twee bodyprocessen:

Drievoudige sequentiesystemen:
Dit process werkt heel efficiënt bij emotionele trauma's en fysieke shock die men opliep en waar men vastzit in een loop, steeds weer hetzelfde verhaal herbeleven zelfs vele jaren na de feiten. Ook als men de gebeurtenissen als het ware steeds 'herbeleeft' door externe triggers en men instant weer in de traumagebeurtenis zit.

Verbindingen:
Dit process werk voor dieren en personen die een vorm van lichamelijk trauma geleden hebben en waar zowel fysieke als mentale kortsluiting aanwezig. In combinatie met de Bars geeft dit heel goeie resultaten bij mensen met autisme, adhd, ocd, hps, add,..... Dit bodyprocess wordt ook gebruikt zonder Bars, waar verstoring in het lichaam aanwezig is.

==> Indien je reeds Drievoudige sequentiesystemen volgde en je wilt Verbindingen aanleren, dan kan je kiezen om dit afzonderlijk te komen volgen in de namiddag.

Voorkennis Access bars of iets anders is niet vereist. Bodyprocessen worden steeds uitgevoerd door handen op het lichaam te brengen, bovenop de kledij.

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem (België)
Bijdrage: 120 euro, Koffie, thee, water zoete en zoute versnaperingen zijn inbegrepen.
Mee te brengen: lunch, pen en papier.
Ter plaatsen zijn pantoffels en dekens voorzien. Gebruik je liever jouw eigen spulletjes, breng gerust mee.

 

****************

Datum kan op aanvraag Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™  

Bodyprocessen zijn energetische processen die onderliggen patronen, overtuigingen, oordelen,... gaan vrijmaken, waardoor het zelfgenezend systeem van het lichaam geactiveerd wordt. Deze processen zijn heel waardevol voor zowel particulieren als aanvullend op jouw eigen praktijk.

Thema van de dag: Detox

In het dagelijks leven worden we blootgesteld aan schadelijke stoffen op verschillende vlakken die ons lichaam uit balans brengt.

Deze dag zien we twee bodyprocessen die er op afgestemd zijn om het lichaam terug in harmonie te brengen via energetische bodyprocessen die helpen opruimen wat niet bij ons thuis hoort.

 

Deze processen helpen ondersteunen bij onder andere:

Migraine

Verstoring zuurtegraad

Verkoudheid

Verzwakte weerstand

Cystes of andere plots ontstane uitstulpingen

En nog veel meer....

 

Voor meer info kan je mijn vrijblijvend contacteren.

Je oefent twee aan twee. Deze processen werken energetisch en worden uitgevoerd door handen op het lichaam aan te brengen, bovenop de kledij. Zoals steeds gaat het bij energetische bodyprocessen vooral om de ondervinding en ervaring die men zelf waarneemt tijdens het oefenen van deze processen.

Is dit thema ook van toepassing op jezelf, kan je deze dag je vragen stellen en zal ik deze faciliteren.

 

Voor beiden processen is geen voorkennis Access Bars of iets anders vereist.

 

Bijdrage: 120 euro

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem

Zelf meebrengen: Lunch, pen en papier. Koelkast ter plaatse.

Ter plaatse zijn zoute en zoete versnaperingen, fruit, koffie, thee en water zijn ganse dag aanwezig en inbegrepen.

 

Energetische processen vervangen uiteraard nooit een doktersbezoek.

****************

 

datum te bepalen vanaf 2021: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen  

Thema van deze dag:    

Bodyproces 1: Anafylactische shock & kwadratering van laxatie

Naarmate mensen ouder worden, creëren ze hun lichaam als minder flexibel. Ze sluiten in
essentie hun lichamen in een anafylactisch shock-systeem op, waarbij hun lichamen
beginnen te blokkeren om alle verouderingssystemen te creëren, wat zich oa uit in stramme, verkrampte spieren; 

Bodyproces 2: Anti-lichamen tegen bewustzijn:  voor wie het gevoel heeft 'niet aanwezig te zijn' in het lichaam.

 

****************

datum te bepalen vanaf 2021: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen  

Thema van de dag:   nog 1 plaats vrij 

Bodyproces 1: Antalgic shadows: ‘Antalgic’ verwijst naar de houdingen die worden aangenomen om pijn te
vermijden, zonder aanwijsbare oorzaak.

Bodyproces 2: E& U van de allergische solidificatie van reacties op de
realiteit zoals onenigheid en vervloekingen: kan helpen bij Auto Immuun Systeem en Bijnier Problemen
(Reumatische Artritis).

 

****************

16/4/2021 (vrijdag) Deel 1: Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

23/4/2021 (vrijdag) Deel 2:  Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

Om deel 2 te kunnen volgen is het volgen van deel 1 noodzakelijk. 

Dit is een praktijkgerichte workshop waarbij je het auaveld 'leert lezen' en op ontdekking gaat via gerichte oefeningen.

Deze opleidingsdag is voor iedereen die een beter contact wenst op te bouwen met zijn of haar intuïtie en het vertrouwen sterker wilt maken.  Sta je open voor deze materie van energie dan zal je er zeker en vast iets van opsteken!

Dit is een praktijkgerichte, boeiende en leerrijke 2-delige opleiding met tools waarmee je thuis aan de slag kan.  Voor iedereen die meer wilt weten over deze mysterieuze wereld van energie! 

Deze workshop bestaat uit twee dagen samen te volgen en is voor iedereen toegankelijk, ook zonder enige voorkennis. Er is ruimte voor eigen vragen stellen en we volgen de energie van het moment doorheen het opgestelde programma.

Voor wie reeds een dergelijke workshop volgde bij mij  zullen er in deze reeks herkenbare, maar ook volledig nieuwe oefeningen in bod komen.

 

Deel 1, wat onder andere aan bod komt:

Wat is intuïtie?

Hoe herken je het bij jezelf?

Hoe leer je er op te vertrouwen?

Wat is een auraveld en hoe leer je er mee werken?

De kracht van halfedelstenen en hoe de energie waar te nemen.

Meditatie

Aardingsoefeningen

.............

 

Deel 2, wat onder andere aan bod komt:

Wat vertelt een foto jou?

Hoe leer je een orakelkaart lezen?

Intuïtief tekenen

Geïnspireerd schrijven

Zelfbeschermingsoefeningen

.............

 
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem

Bijdrage: 95 euro per lesdag, koffie, thee, water is inbegrepen. Lunch zelf voorzien. Koelkast ter plaatse.

 

****************

nieuwe datum te bepalen voorjaar 2021 of op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™ 

Deze dag zien we 1 bodyprocess: 

 MTVSS

MTVSS is één van de meest dynamische en veelzijdige hands-on energetische bodyprocessen die gebruikt wordt bij verschillende soorten disbalans in het lichaam! 
Dit bodyprocess werkt diep door tot op celniveau van ons lichaam waar het de harmonie en het zelfgenezend systeem zal herstellen.
Deze methode bestaat uit het aanbrengen van handen op bepaalde posities op het lichaam, bovenop de kledij.

Wat het onder andere doet: 
*Het versterkt het immuunsysteem op verschillende niveau's

*Het maakt cellen vrij van onder andere toxische stoffen. Cellen die niet meer optimaal functioneren waardoor we ziekte-aandoeningen krijgen.

*Kan kanker terugschroeven en werken ter ondersteuning bij reeds lopende behandelingen. 

*Brengt balans in hormonaal stelsel

*Toepasbaar bij gewrichtsaandoeningen

*......en nog veel meer!

Dit bodyprocess kan op verschillende manieren worden toegepast. Daarom dat we er een volledig dag tijd voor nemen. Je geeft en ontvangt elk twee sessies.

Op het einde van de dag ontvang je een certificaat en kan je meteen jezelf en anderen er mee gaan behandelen!

Ik gebruik dit bodyprocess sinds een jaar en er veranderde al heel wat in mijn lichaam. Wetende dat ik een heel intense ziektegeschiedenis meemaakte. Dit is voor mij hét basisbodyprocess die men in ieder gezin zou moeten kunnen toepassen. Noem het de huisapotheek van de bodyprocessen.

 

Bijdrage: 105 euro

Voor beiden processen is geen voorkennis Access Bars of iets anders vereist.

Meebrengen: pen en papier, lunch. Koffie, thee, water, fruit en zoet is inbegrepen. Er is een koelkast ter plaatse.

 

****************

Datum nog te bepalen voorjaar 2021of op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™  

Deze dag zien we twee bodyprocessen:

Bodyproces 1 Positionele Hepad's
Bodyproces die bijdraagt aan het vrijmaken van beperkende overtuigingen en visie's die opgesloten zitten in het lichaam en waar je je gewaarzijn afsnijdt wat jouw eigen mogelijkheden blokkeert en je van daaruit vanuit beperking leeft.

Bodyproces 2 Uitroeiing van emotionele intensiteiten & herstel van de vreugde met het lichaam.
Bodyprocess die te maken heeft met het niet meer kunnen genieten van jouw lichaam en het niet (meer) aanwezig zijn in je lichaam.

Voorkennis Access bars of iets anders is niet vereist. Bodyprocessen worden steeds uitgevoerd door handen op het lichaam te brengen, bovenop de kledij.

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem (België)
Bijdrage: 120 euro, Koffie, thee, water zoete en zoute versnaperingen zijn inbegrepen.
Mee te brengen: lunch, pen en papier.
Ter plaatsen zijn pantoffels en dekens voorzien. Gebruik je liever jouw eigen spulletjes, breng gerust mee.

 

****************

Datum nog te bepalen voorjaar 2021 of op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen

Thema van de dag: Terug soepel in je lijft, structureel herstel van het lichaam!

Terug soepel in je lijft-bodyprocess is een geweldige bijdrage bij structurele verstoring in het lichaam en de organen en heel breed toepasbaar. Dit kan gaan van peesontstekingen tot rugklachten, artritis, tinnitus,.......Er is zoveel wat het lichaam in beperking houdt van oude tot recente blessures of ongemakken waar dit proces de weg terug vrijmaakt om terug zo vrij en optimaal mogelijk te functioneren.

Tijdens de workshop zal je 1 sessie geven en 1 sessie ontvangen, zo leer je voelen en ervaren hoe het proces werkt en wat het jouw lichaam kan bijdragen.

Heb je achteraf nog vragen, kan je mij steeds contacteren.

Je ontvangt een certificaat van jouw deelname. Daarna kan eender wie een behandeling geven. Tijdens de opleidingsdag worden waar nodig verbale clearings gebruikt voor meer gemak met jezelf en jouw klanten als je een praktijk hebt.

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem, gratis parkeerplaats voor de deur en op een paar meter van de woning.
Bijdrage: 60 euro

Meebrengen: pen en papier, lunch. Koffie, thee, water en zoet is inbegrepen. Er is een koelkast ter plaatse.
Ter plaatse dragen we pantoffels. Draag je liever je eigen pantoffels of sokken, breng gerust mee!

De processen werken vrij sterk, echter vervangen nooit een doktersbezoek.

 

****************

Datum nog te bepalen voorjaar 2021 of op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™  

Deze dag zien we twee bodyprocessen die inzetbaar zijn bij eerste hulp bij ongeval of oude bestaande letsels op fysiek en psychisch vlak. 

Bodyproces 1: Cel Geheugen
Dit bodyprocess werkt in op het celgeheugen van ons lichaam en die daarmee fysieke trauma’s, blokkades en beperkingen kan vrijmaken, ook als het ongeval of de blessure al vele jaren geleden is. 

Vaak gaat ons lichaam zich gaan aanpassen aan de beperking en 'leren we er mee leven'. Hoe zou het zijn om terug vrij van deze beperkingen te functioneren?

Bodyproces 2: Zero of trauma,
Dit process ontsluit onder andere het trauma die opgesloten zit in het lichaam. Vaak nemen we niet de tijd om gebeurtenissen te verwerken en duwen we het veiligheidshalve opzij. Echter blijft het vastzitten in het lichaam. Dit kan gaan om fysieke als emotionele beperkingen die voor blijvende ongemakken zorgen. 

Ook bij herhaaldelijke inspanningen zoals bijvoorbeeld bij topsporters waar blessures ontstaan doordat men steeds weer over de fysieke grenzen gaat.

Beide processen sluiten mooi aan op elkaar. Deze processen werken energetisch en worden uitgevoerd door handen op het lichaam te plaatsen bovenop de kledij. 
Tijdens de opleidingsdag worden waar nodig verbale clearings gebruikt voor meer gemak met jezelf en jouw klanten als je een praktijk hebt.

Op het einde van de dag ontvang je een certificaat van jouw deelname en kan je sessies beginnen geven aan familie, vrienden of aan jouw klanten in jouw praktijk.


Bijdrage: 120 euro, kinderen volgen gratis mee tot 15 jaar met een betalende ouder(1 kind per ouder). Tussen 16 en 17 jaar betaalt men de de helft van de prijs. 

Voor beiden processen is geen voorkennis Access Bars of iets anders vereist.
Meebrengen: pen en papier, lunch. Koffie, thee, water en zoet is inbegrepen. Er is een koelkast ter plaatse.

 

****************

Nieuwe datum nog te bepalen of op aanvraag: Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bodyprocesssen™  

Thema van de dag:  Correct zicht en energetisch herstel van de ogen.


Die dag zien we twee bodyprocessen die bijdragen onze ogen en ons zicht:
Bodyproces 1: Gezichtsvermogen corrigeren en ongemakken met sinussen.

Dit bodyprocess werkt op verschillende niveau's die met zicht en ogen te maken hebben en bevat maar liefst 16 verschillende processen.

Bodyproces 2: Herstructurering van de genetisch gemodificeerde creatie die degeneratieve blindheid creëert.

Dit process draagt bij aan genetische afwijkingen van het zicht.

Deze processen werken energetisch en worden uitgevoerd door handen op het lichaam aan te brengen, bovenop de kledij. Zoals steeds gaat het bij energetische bodyprocessen vooral om de ondervinding en ervaring die men zelf waarneemt tijdens het oefenen van deze processen.
Is dit thema ook van toepassing op jezelf, kan je deze dag je vragen stellen en zal ik deze faciliteren. Op einde van de dag ontvang je een certificaat van beide processen en kan je privé-sessie geven aan eender wie of aan klanten in jouw praktijk.

Voor beiden processen is geen voorkennis Access Bars of iets anders vereist.

Datum:  nog te bepalen

Bijdrage: 130 euro
Locatie: Ter Walle 1, 8740 Egem (Dit is een andere locatie dan mijn thuispraktijk!)

Zelf meebrengen: Lunch, pen en papier. Koelkast ter plaatse.
Ter plaatse zijn zoute en zoete versnaperingen, fruit, koffie, thee en water zijn ganse dag aanwezig en inbegrepen.

 

Hoe leer je een Orakelkaart lezen?

12 juni 2021

Orakelkaarten werken als een geleider van informatie en werken ook als de Spiegel van je Ziel. Zo kom je ook te weten wat nog verborgen voor je is en welke keuzes je kan maken voor je voor jouw hoogste goed

Orakelkaarten zijn een uitstekend middel om samen te werken met jouw engelen en gidsen..
Orakelkaarten geven jouw inzichten en scheppen helderheid waar je vastzit op blokkades en weerstanden, wat helpt om doorheen de weerstanden te gaan.

De workshop bestaat uit theorie en praktijk waarin we gaan oefenen met de kaarten.

Wat zien we:
Hoe jezelf voorbereid op een reading?
Hoe bereid je jouw kaarten voor?
Hoe gebruik je de kaarten (zoals het schudden en bewaren van kaarten)?
Welke vragen kunnen de kaarten beantwoorden?
Hoe trek je een kaart?
Hoe interpreteer je de kaarten en wat doe je als dit niet duidelijk is?
Hoe vind je het verhaal in een 3 kaarten legging?
Wat doe je als het niet duidelijk is?

Tijdstip 10u tot 16u15
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem
Investering: 80 euro, koffie thee, water en zoete knabbel zijn inbegrepen.
Meebrengen: Eigen set orakelaarten (geen Tarot), pen en papier, lunch.

 

****************

 

Intuïtief Creatieve spirituele workshop

Datum nog te bepalen:

De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.

Intuïtief tekenen is tijd nemen om uit jouw hoofd te stappen en jezelf de ruimte te geven om te ontspannen op een leuke en spontane manier. Jouw eigen creatieve stroom volgen en verrast te zijn van de combinatie van vormen en kleuren die je creëert op papier. Deze namiddag gaan we ons via een begeleide meditatie bewust gaan verbinden met onze engel of gids die ons creatief begeleid. Je start vanuit een bepaald thema waarbij je een orakelkaart trekt. Deze engelenkaart kan een inspiratiebron zijn bij het tekenen, van waaruit je nieuwe inzichten kan ervaren om verder te groeien. 

 

Tijdens het tekenen ga je even tijd nemen om te kijken wat jouw werk bij jou oproept, daarna zal ik er zelf een korte reading op geven indien je dat wenst. Er is ook ruimte om elkaars werken te bekijken en te zien wat het oproept bij de ander wat heel inspirerend kan zijn! 

 
Voor deze workshop is geen tekentalent vereist. Het gaat om spontaan en vrij genieten, tijd voor jezelf.

Heb je minder interesse in het aspect van engelen en gidsen, zal het ook voor jou een interessante, ontspannende me-time namiddag zijn.


Waar gewenst geef ik een korte reading van jouw werk, tussendoor of op het einde. 

Ter plaatse voorzien en inbegrepen:
Tekenpotloden
Kleurpotloden
Pastelkrijten
Oliepastels
Tekenpapier
Koffie, thee, water, zoete knabbel


Zelf meebrengen:
Handdoek voor de handen
Schort om kledij te beschermen
Creatieve kriebels :)

 

Datum: nog te bepalen

Bijdrage: €. Inbegrepen: gebruik van alle materiaal, koffie, thee, water en zoete knabbel. Je neemt jouw zelfgemaakte creaties mee naar huis.

 

********************