Heb je er al eens aan gedacht om samen met een groepje vrienden, collega's, gelijkgestemden....een privé-workshop te komen volgen? Gezellig samen een leuke, leerrijke dag meemaken. Voor meer info en reservatie graag een seintje via het Contactformulier of 0486/485789.


Workshops op aanvraag zijn mogelijk vanaf 4 personen met uitzondering van Reiki.

Alle workshops gaan door op het adres Ter Walle 1, 8740 Egem (B), tenzij anders vermeld.

 

Wens je op de hoogte te blijven van de workshops (gemiddeld 3 mails per jaar)? Stuur een mailtje via info@wittelotusmedium.be

 

Voor omschrijving en prijzen per workshop scroll naar beneden. 

NIEUW!De Lichtcirkel van Isis 

'Wat een verademing om gelijkgestemden te onmoeten' is wat vele vrouwen zeggen na het volgen van de cirkel!

Nog 1 plaats vrij! Wens je samen te verbinden? Geef snel een seintje via info@wittelotusmedium.be

Volgende data: 29/10, 3/12, 14/1, 18/2, 25/3, 22/4, 27/5, 1/7

Tijdstip: 19u  

meer info mail naar info@wittelotusmedium.be of lees Lichtcirkel van Isis

 

Workshop Intuïtieve ontwikkeling (via het auraveld): Ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

tweedaagse workshop

02/4/2022 & 03/4/2022 (zaterdag & zondag)

 

Reiki graad 2

19/11/2021 (vrijdag)

Reiki 2 inwijding kan ook individueel op aanvraag tijdens de week bij voorkeur op donderdag of vrijdag. 

 

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic art)

Nieuwe datum volgt voor voorjaar 2022

 

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic art) voor gevorderden

Datum volgt voor 2022

 

Intuïtieve Creatieve reis doorheen de 7 chakra's

Voorjaar 2022, data volgen nog.

 

 

Voor omschrijving en prijzen per workshop scroll naar beneden.

 

Intuïtieve ontwikkeling: ontdek de kracht die reeds in je aanwezig is

De workshop bestaat uit 2 dagen en vormt 1 geheel.

Meer durven vertrouwen op jouw buikgevoel...., die eerste ingeving, dat heldere stemmetje die je vaak nog negeert en waarvan achteraf bleek dat het toch juist was...herkenbaar? Dan zal deze 2-daagse workshop jou heel wat bijleren. Deze opleidingsdagen zijn voor iedereen die een beter contact wenst op te bouwen met zijn of haar intuïtie en het vertrouwen sterker wilt maken. Geen voorkennis nodig.
Sta je open voor deze materie van energie dan zal je er zeker en vast iets van opsteken!

Dit is een praktijkgerichte, boeiende en leerrijke opleiding waar je zelf ondervindt en op ontdekking gaat via gerichte oefeningen met het auraveld. Met tools waarmee je thuis verder aan de slag kan. Voor iedereen die meer wilt weten over deze mysterieuze wereld van energie!
We doen dit in een gemoedelijke sfeer en er is ruimte voor eigen vragen stellen. We volgen de energie van het moment doorheen het opgestelde programma.
Voor wie reeds een dergelijke workshop volgde bij mij zullen er in deze reeks herkenbare, maar ook volledig nieuwe oefeningen in bod komen.

Deel 1, wat onder andere aan bod komt:
Wat is intuïtie?
Hoe herken je het bij jezelf?
Hoe leer je er op te vertrouwen?
Wat is een auraveld en hoe leer je er mee werken?
De kracht van halfedelstenen
Meditatie
Aardingsoefeningen
.............

Deel 2, wat onder andere aan bod komt:
Wat vertelt een foto jou?
Intuïtief tekenen
Zelfbeschermingsoefeningen
.............

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem
Bijdrage: 220€ voor beide dagen, koffie, thee, water is inbegrepen. Lunch zelf voorzien. Koelkast ter plaatse.

****************

Zelf Reiki aanleren is perfect mogelijk voor jonge en oud!

Hoe zou het zijn om zelf de Reiki methode aan te leren en jezelf, jouw gezinsleden en anderen te laten meegenieten van deze Universele, harmoniserende energie? 

Doorheen de tijd zijn er veel verschillende vormen van Reiki ontstaat, al dan niet volgens het traditionele systeem. Bij sommige Reiki-vormen wordt aanbevolen om heel snel graad 1 en 2 te volgen. Nochtans is het van belang om jezelf na jouw eerste inwijding de nodige tijd te geven zodat de Reiki-inwijding zich kan integreren en jezelf de ruimte geeft om te evolueren. Het mag geen commercieel doeleind zijn van snel snel iets aanleren. Het zou zonde zijn dat men op die manier aan de essentie van deze mooie healingmethode voorbij gaat. Reiki aan jezelf en een de ander geef je vanuit toewijding en met een goeie intentie te willen harmonie brengen. 

Daarom geef ik Reiki cursussen volgens het traditionele Usui Systeem. 


In de Reiki inwijdingen (cursussen) bestaan drie graden. Je hoeft geen drie graden te doorlopen. Iedere graad staat los van de ander. Je bent vrij om te kiezen hoeveel graden je wenst te volgen. Je kan een volgende graad volgen wanneer je je geroepen voelt om je verder te verdiepen in Reiki en klaar bent voor meer verbinding met jezelf en de Reiki-energie.

Een Reiki opleiding kan ook op aanvraag in privé-kring, bvb samen met familie of vrienden. 

 

Reiki 1 inwijding: 

Je op zoek bent naar een helingmethode waarbij jezelf (en anderen) kan helen 

* je wenst graag een methode te kennen waarbij je goed voor jezelf kan zorgen en die je innerlijke rust brengt

* je zoekt een natuurlijke manier om (emotionele of fysieke) pijn te verzachten

* jij of andere gezinsleden, jouw kinderen of huisdieren zijn hooggevoelig en snel overprikkeld en je zoekt een manier om jezelf en/of hen tot rust te brengen op een eenvoudige en natuurlijke manier

* je werkt in de zorg (bejaarden, kinderen, palliatieve zorg, ziekenhuis,…) en je wenst een methode te kennen waarmee je deze mensen extra wil ondersteunen op emotioneel vlak, hun angsten of hun fysieke pijn wil verlichten

* je wilt een beter contact met je eigen innerlijke bron en intuïtie

* je wilt graag dieren behandelen om zich beter in hun vel te laten voelen

* Je ontvangt 4 inwijdingen die jouw kanaal openen waarbij je opnieuw verbonden wordt met dé levensenergie. Je kanaal voor deze helende energie wordt gezuiverd, geactiveerd, beschermd en dit voor de rest van je leven. Tussendoor wordt er informatie gedeeld over de geschiedenis van Reiki, de essentie van de Reiki energie,......

* Je leert de handposities om jezelf behandelen en deze voor het behandelen van anderen, zoals de gezinsleden, vrienden,... tijdens praktijkgericht oefenen..

* Je ontvangt een syllabus en Reiki 1 certificaat.

Investering: 220€/per persoon 

 

Reiki 2 inwijding:

Tijdens Reiki graad 2 verdiep je je verder op jouw pad met Reiki en ontvang je een inwijding waardoor de Reiki energie doorheen jouw kanaal krachtiger gaat stromen.  

*Je wordt de Reiki-symbolen van Reiki graad 2 aangeleerd met de bijhorende mantra’s.

*Je leert een reikibehandeling geven overheen ‘tijd en ruimte’ door het gebruik van de symbolen en mantra's.

*Je zal leren werken met symbolen op foto’s, geschreven intenties en situaties, visualisaties, doorheen verleden, heden, toekomst om zo beperkende programmaties te helen. Dit biedt ook de mogelijkheid om de Aarde te helpen helen.
*Je ontvangt een syllabus en Reiki 2 certificaat.

Investering: 450€/per persoon

 

****************

24/10 - 14/11 - 28/11: 3-daagse opleiding Vedische Planetaire Numerologie

3-delige opleiding gegeven door gastdocent Jeroen Carrein.

 

Wil je graag meer inzicht en kennis krijgen over jezelf of over de mensen rondom jou? Wil je graag een krachtige methodiek om mensen op een dieper niveau te kunnen helpen? Dan is deze opleiding iets voor jou!
We dompelen ons gedurende 3 zondagen helemaal onder in de mystiek van de cijfers & de planeten. Je leert met de Indische Planetaire Numerologie werken, in de eerste plaats voor jezelf, maar ook als diagnostisch middel binnen een coachings-omgeving. Er is plaats voor kennis, oefening, verdieping en harmonisatie!
Het is door met de Vedische Numerologie te werken dat dit systeem zijn ware geheimen prijsgeeft en het je intuïtie gaat aanwakkeren en ontwikkelen!
De Vedische Numerologie geeft je inzicht in de talenten en uitdagingen van de persoon, iemands zielsmissie en de energie die wil helpen om iemand te doen groeien en ontwikkelen.

Prijs: € 425,- incl. BTW

Plaats: Ter Walle 1, 8740 Egem

Tijdstip: 

Inschrijven verloopt gebeurt rechtstreeks via Jeroen Carrein: info@jeroencarrein.be

Lesgever:

Na jarenlange studie en vele honderden consulten aan ervaring heb ik een unieke opleiding samengesteld. Tijdens deze 3-daagse opleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met deze uitzonderlijke methodiek aan de slag te gaan

Jeroen is naast Vedische Numeroloog ook Mindfulness trainer en organiseert opleidingen en verdiepingsweekends.

 

*****************

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic Art)

nieuwe datum te bepalen

Reeds 17 jaren ben ik gebeten door het wasschilderen die ook Encaustic Art wordt genoemd. Wasschilderen  is een fantastische creatieve uitlaatkep voor jong en oud. Door de gesmolten was aan te brengen op de warme zool van het schilderijzertje op een ondergrond ontstaan unieke vormen en kleuren.
Vaak is men verbaasd van wat men reeds realiseert in een eerste workshop. Jouw eigen unieke creaties vertellen heel wat over jezelf , jouw innerlijke en wat er in jouw leefwereld leeft. Jouw intuïtie communiceert als het ware met jou via jouw eigen gecreëerde werken.

Werken met kleuren is een ideale manier om onbewust dingen te gaan verwerken. Misschien ben je gewaar wat jouw werk naar boven brengt, ontvang je spontaan een zieleboodschap terwijl je aan het werk bent of krijg je nieuwe inzichten die je verder op weg helpen. Voor wie er voor open staat geef ik als medium een korte duiding van 1 werk per persoon. Ik 'lees' jouw werk waarbij ik bvb een boodschap of inzicht doorkrijg die voor jou op dat moment belangrijk is. Heb je hier geen feeling mee, liever geen reading, dan is dat prima. Dan zal dit ook voor jou een uiterst ontspannen, creatieve workshop zijn!

Dit is een superontspannende tijd-voor-jezelf-workshop!

Ik leer jou de basistechniek aan zodat je zelf op avontuur kan met de gekleurde wasblokjes en het schilderijzertje. Er is 1 schilderijzer per persoon beschikbaar en je maakt meerdere werken op A6 en A5 formaat, wat een ideaal formaat is voor wie deze materie nieuw is of wie pas begonnen is met deze techniek.

Er is plaats voor 6 personen en de workshop is toegankelijk voor creatievelingen vanaf 10 jaar.

 

Datum: 
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem
Investering: 40€, inbegrepen: gebruik alle materiaal, koffie, thee, water en zoete 

 

****************

Hoe leer je een Orakelkaart lezen?

datum nog te bepalen

Orakelkaarten werken als een geleider van informatie en werken ook als de Spiegel van je Ziel. Zo kom je ook te weten wat nog verborgen voor je is en welke keuzes je kan maken voor je voor jouw hoogste goed

Orakelkaarten zijn een uitstekend middel om samen te werken met jouw engelen en gidsen..
Orakelkaarten geven jouw inzichten en scheppen helderheid waar je vastzit op blokkades en weerstanden, wat helpt om doorheen de weerstanden te gaan.

De workshop bestaat uit theorie en praktijk waarin we gaan oefenen met de kaarten.

Wat zien we:
Hoe jezelf voorbereid op een reading?
Hoe bereid je jouw kaarten voor?
Hoe gebruik je de kaarten (zoals het schudden en bewaren van kaarten)?
Welke vragen kunnen de kaarten beantwoorden?
Hoe trek je een kaart?
Hoe interpreteer je de kaarten en wat doe je als dit niet duidelijk is?
Hoe vind je het verhaal in een 3 kaarten legging?
Wat doe je als het niet duidelijk is?

 

Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem
Investering: 80 euro, koffie thee, water en zoete knabbel zijn inbegrepen.
Meebrengen: Eigen set orakelaarten (geen Tarot), pen en papier, lunch. Tijdens de workshops dragen we pantoffels die ter plaatse beschikbaar zijn. Breng gerust jouw eigen pantoffels of sokken mee te brengen indien je dat wenst.
Ter plaatse zijn versnaperingen, koffie, thee,  water zijn hele dag aanwezig en inbegrepen.

 

****************

Intuïtieve Creatieve reis doorheen de 7 chakra's:

Gedurende 7 lessen maken we een reis doorheen de 7 hoofdchakra's via kleur en beeld.

Chakra’s zijn rotaties van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Ze zijn voor de meeste mensen niet waarneembaar met het blote oog, maar je kan ze wel gaan voelen.  Wanneer jouw chakra's in een goeie balans zijn, zal je je algemeen ook goed in je vel voelen. Bij een verstoorde werking van 1 of meerdere chakra's kan je dit op fysiek of mentaal vlak ondervinden. Je kan je bijvoorbeeld niet goed gronden, je hebt moeite met opkomen voor jezelf, je hebt moeite om je te uiten, .....

Tijdens deze 7-delige reeks verbinden we ons per les met 1 chakra die we van dichterbij bekijken en gaan we er voeling mee nemen via klank, meditatie en nog andere tips om deze terug in balans te brengen. Deze tips neem je mee in je dagelijkse leven om jouw eigen ‘chakra-huishouding’ te onderhouden. Van daaruit gaan we aan de slag om de aan bod gekomen chakra intuïtief vorm te geven via verschillende materialen op doek of papier volgens eigen keuze. Intuïtief werken met kleuren werkt helend en harmoniserend én is een leuke, ontspannende uitlaatklep. Naar het einde van de les toe nemen we een momentje tijd om ons werk waar te nemen en enkele inspirerende ingevingen te noteren. 

Materiaalkeuze : kleurpotloden, kleurstiften, pastelkrijt, wasco's, tekenpapier, penselen, acrylverf, schildersdoek.

Positieve noot: er is  geen teken-of schilderervaring vereist! Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben. Jouw intuïtie zal jou begeleiden. Iedereen kan vormen neerzetten via tekenen of schilderen volgens ingeving van het moment. Het gaat niet om techniek of perfectie, het gaat om terug spontaan mogen zijn en jouw eigen authentieke stempel neerzetten. Nevenwerking: dit werkt heel bevrijdend!

 

Voor wie?

Dit traject is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en balans, voor wie meer in zijn of haar eigen kracht wilt staan, voor wie interesse heeft in tools voor energetische zelfzorg, voor iedereen die nieuwsgierig is en graag bijleert in een veilig en gezellig groepje. 

 

Prijs 7-delige lessenreeks = 420 euro (60 € per les), gebruik van alle materialen + tekenpapier of schilderdoek inbegrepen + koffie, thee, water, versnaperingen. Deze reeks kan in twee keer betaald worden. 

Deze 7-delige lessenreeks vormt 1 opbouwend geheel waardoor het niet mogelijk is afzonderlijke lessen bij te wonen. 

Tijdens de workshops dragen we pantoffels die ter plaatse beschikbaar zijn. Breng gerust jouw eigen pantoffels of sokken mee te brengen indien je dat wenst.
Ter plaatse zijn versnaperingen, koffie, thee,  water zijn hele dag aanwezig en inbegrepen.

 

Intuïtief Creatieve workshop

Datum nog te bepalen:

De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.

Intuïtief tekenen is tijd nemen om uit jouw hoofd te stappen en jezelf de ruimte te geven om te ontspannen op een leuke en spontane manier. Jouw eigen creatieve stroom volgen en verrast te zijn van de combinatie van vormen en kleuren die je creëert op papier. Deze namiddag gaan we ons via een begeleide meditatie bewust gaan verbinden met onze engel of gids die ons creatief begeleid. Je start vanuit een bepaald thema waarbij je een orakelkaart trekt. Deze engelenkaart kan een inspiratiebron zijn bij het tekenen, van waaruit je nieuwe inzichten kan ervaren om verder te groeien. 

 

Tijdens het tekenen ga je even tijd nemen om te kijken wat jouw werk bij jou oproept, daarna zal ik er zelf een korte reading op geven indien je dat wenst. Er is ook ruimte om elkaars werken te bekijken en te zien wat het oproept bij de ander wat heel inspirerend kan zijn! 

 
Voor deze workshop is geen tekentalent vereist. Het gaat om spontaan en vrij genieten, tijd voor jezelf.

Heb je minder interesse in het aspect van engelen en gidsen, zal het ook voor jou een interessante, ontspannende me-time namiddag zijn.


Waar gewenst geef ik een korte reading van jouw werk, tussendoor of op het einde. 

Ter plaatse voorzien en inbegrepen:
Tekenpotloden
Kleurpotloden
Pastelkrijten
Oliepastels
Tekenpapier
Koffie, thee, water, zoete knabbel


Zelf meebrengen:
Handdoek voor de handen
Schort om kledij te beschermen
Creatieve kriebels :)

 

Datum: nog te bepalen

Bijdrage: €. Inbegrepen: gebruik van alle materiaal, koffie, thee, water en zoete knabbel. Je neemt jouw zelfgemaakte creaties mee naar huis.