Heb je er al eens aan gedacht om samen met een groepje vrienden, collega's, gelijkgestemden....een privé-workshop te komen volgen? Gezellig samen een leuke, leerrijke dag meemaken. Voor meer info en reservatie graag een seintje via het Contactformulier of 0486/485789.

Alle workshops gaan door op het adres Ter Walle 1, 8740 Egem (B), tenzij anders vermeld.

Wens je op de hoogte te blijven van de workshops (gemiddeld 3 mails per jaar)? Stuur een mail naar info@wittelotusmedium.be

 

Nieuwe data volgen/kan ook op aanvraag:  Reiki 1 inwijding

Twee aansluitende dagen.

* je ontvangt 4 inwijdingen

* leer jezelf en anderen te behandelen

*je ontvangt een syllabus met de Reiki posities en certificaat

Investering: 220 euro

meer info, lees ook Reiki Inwijdingen

 

datum op aanvraag : Reiki 2 - inwijding

1 dag , enkel mogelijk wanneer Reiki graad 1 reeds behaald werd.

Tijdens Reiki graad 2 verdiep je je verder op jouw pad met Reiki en ontvang je een inwijding waardoor de Reiki energie doorheen jouw kanaal krachtiger gaat stromen.  

*Je wordt de Reiki-symbolen van Reiki graad 2 aangeleerd met de bijhorende mantra’s.

*Je leert een reikibehandeling geven overheen ‘tijd en ruimte’ door het gebruik van de symbolen en mantra's.

*Je zal leren werken met symbolen op foto’s, geschreven intenties en situaties, visualisaties, doorheen verleden, heden, toekomst om zo beperkende programmaties te helen. Dit biedt ook de mogelijkheid om de Aarde te helpen helen.
*Je ontvangt een syllabus en Reiki 2 certificaat.

Investering: 450€

 

 

 

 

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic art)

Nieuwe datum volgt 

 

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic art) voor gevorderden

Datum volgt 

 

Voor omschrijving en prijzen per workshop scroll naar beneden.

Workshop Intuïtief wasschilderen (Encaustic Art)

nieuwe datum te bepalen

Reeds 17 jaren ben ik gebeten door het wasschilderen die ook Encaustic Art wordt genoemd. Wasschilderen  is een fantastische creatieve uitlaatkep voor jong en oud. Door de gesmolten was aan te brengen op de warme zool van het schilderijzertje op een ondergrond ontstaan unieke vormen en kleuren.
Vaak is men verbaasd van wat men reeds realiseert in een eerste workshop. Jouw eigen unieke creaties vertellen heel wat over jezelf , jouw innerlijke en wat er in jouw leefwereld leeft. Jouw intuïtie communiceert als het ware met jou via jouw eigen gecreëerde werken.

Werken met kleuren is een ideale manier om onbewust dingen te gaan verwerken. Misschien ben je gewaar wat jouw werk naar boven brengt, ontvang je spontaan een zieleboodschap terwijl je aan het werk bent of krijg je nieuwe inzichten die je verder op weg helpen. Voor wie er voor open staat geef ik als medium een korte duiding van 1 werk per persoon. Ik 'lees' jouw werk waarbij ik bvb een boodschap of inzicht doorkrijg die voor jou op dat moment belangrijk is. Heb je hier geen feeling mee, liever geen reading, dan is dat prima. Dan zal dit ook voor jou een uiterst ontspannen, creatieve workshop zijn!

Dit is een superontspannende tijd-voor-jezelf-workshop!

Ik leer jou de basistechniek aan zodat je zelf op avontuur kan met de gekleurde wasblokjes en het schilderijzertje. Er is 1 schilderijzer per persoon beschikbaar en je maakt meerdere werken op A6 en A5 formaat, wat een ideaal formaat is voor wie deze materie nieuw is of wie pas begonnen is met deze techniek.

Er is plaats voor 6 personen en de workshop is toegankelijk voor creatievelingen vanaf 10 jaar.

 

Datum: 
Adres: Ter Walle 1, 8740 Egem
Investering: 40€, inbegrepen: gebruik alle materiaal, koffie, thee, water en zoete 

 

****************

 

Intuïtieve Creatieve reis doorheen de 7 chakra's:

Gedurende 7 lessen maken we een reis doorheen de 7 hoofdchakra's via kleur en beeld.

Chakra’s zijn rotaties van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Ze zijn voor de meeste mensen niet waarneembaar met het blote oog, maar je kan ze wel gaan voelen.  Wanneer jouw chakra's in een goeie balans zijn, zal je je algemeen ook goed in je vel voelen. Bij een verstoorde werking van 1 of meerdere chakra's kan je dit op fysiek of mentaal vlak ondervinden. Je kan je bijvoorbeeld niet goed gronden, je hebt moeite met opkomen voor jezelf, je hebt moeite om je te uiten, .....

Tijdens deze 7-delige reeks verbinden we ons per les met 1 chakra die we van dichterbij bekijken en gaan we er voeling mee nemen via klank, meditatie en nog andere tips om deze terug in balans te brengen. Deze tips neem je mee in je dagelijkse leven om jouw eigen ‘chakra-huishouding’ te onderhouden. Van daaruit gaan we aan de slag om de aan bod gekomen chakra intuïtief vorm te geven via verschillende materialen op doek of papier volgens eigen keuze. Intuïtief werken met kleuren werkt helend en harmoniserend én is een leuke, ontspannende uitlaatklep. Naar het einde van de les toe nemen we een momentje tijd om ons werk waar te nemen en enkele inspirerende ingevingen te noteren. 

Materiaalkeuze : kleurpotloden, kleurstiften, pastelkrijt, wasco's, tekenpapier, penselen, acrylverf, schildersdoek.

Positieve noot: er is  geen teken-of schilderervaring vereist! Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben. Jouw intuïtie zal jou begeleiden. Iedereen kan vormen neerzetten via tekenen of schilderen volgens ingeving van het moment. Het gaat niet om techniek of perfectie, het gaat om terug spontaan mogen zijn en jouw eigen authentieke stempel neerzetten. Nevenwerking: dit werkt heel bevrijdend!

 

Voor wie?

Dit traject is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en balans, voor wie meer in zijn of haar eigen kracht wilt staan, voor wie interesse heeft in tools voor energetische zelfzorg, voor iedereen die nieuwsgierig is en graag bijleert in een veilig en gezellig groepje. 

 

Prijs 7-delige lessenreeks = 420 euro (60 € per les), gebruik van alle materialen + tekenpapier of schilderdoek inbegrepen + koffie, thee, water, versnaperingen. Deze reeks kan in twee keer betaald worden. 

Deze 7-delige lessenreeks vormt 1 opbouwend geheel waardoor het niet mogelijk is afzonderlijke lessen bij te wonen. 

Tijdens de workshops dragen we pantoffels die ter plaatse beschikbaar zijn. Breng gerust jouw eigen pantoffels of sokken mee te brengen indien je dat wenst.
Ter plaatse zijn versnaperingen, koffie, thee,  water zijn hele dag aanwezig en inbegrepen.

 

Intuïtief Creatieve workshop

Datum nog te bepalen:

De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.

Intuïtief tekenen is tijd nemen om uit jouw hoofd te stappen en jezelf de ruimte te geven om te ontspannen op een leuke en spontane manier. Jouw eigen creatieve stroom volgen en verrast te zijn van de combinatie van vormen en kleuren die je creëert op papier. Deze namiddag gaan we ons via een begeleide meditatie bewust gaan verbinden met onze engel of gids die ons creatief begeleid. Je start vanuit een bepaald thema waarbij je een orakelkaart trekt. Deze engelenkaart kan een inspiratiebron zijn bij het tekenen, van waaruit je nieuwe inzichten kan ervaren om verder te groeien. 

 

Tijdens het tekenen ga je even tijd nemen om te kijken wat jouw werk bij jou oproept, daarna zal ik er zelf een korte reading op geven indien je dat wenst. Er is ook ruimte om elkaars werken te bekijken en te zien wat het oproept bij de ander wat heel inspirerend kan zijn! 

 
Voor deze workshop is geen tekentalent vereist. Het gaat om spontaan en vrij genieten, tijd voor jezelf.

Heb je minder interesse in het aspect van engelen en gidsen, zal het ook voor jou een interessante, ontspannende me-time namiddag zijn.


Waar gewenst geef ik een korte reading van jouw werk, tussendoor of op het einde. 

Ter plaatse voorzien en inbegrepen:
Tekenpotloden
Kleurpotloden
Pastelkrijten
Oliepastels
Tekenpapier
Koffie, thee, water, zoete knabbel


Zelf meebrengen:
Handdoek voor de handen
Schort om kledij te beschermen
Creatieve kriebels :)

 

Datum: nog te bepalen

Bijdrage: €. Inbegrepen: gebruik van alle materiaal, koffie, thee, water en zoete knabbel. Je neemt jouw zelfgemaakte creaties mee naar huis.