Doorheen de eeuwen en alle culturen heen zijn vrouwen op zoek naar verbinding met andere vrouwen. Die verbondenheid maakt sterk, geeft kracht en inspiratie, biedt troost en geborgenheid in een veilige omgeving,... waardoor vrouwen elkaar constructief bijdragen en aanmoedigen om te mogen openbloeien tot het prachtige, unieke wezen die ze in essentie zijn!


Het concept van deze Lichtcirkel werd me doorgegeven om een positieve verbinding te creëren onder vrouwen samen én ook de verbinding met de vrouwelijke energie in zichzelf te herstellen. Doorheen de tijden heen is de energie overheersend rationeel geworden, waardoor zowel mannen als vrouwen de connectie met de energie van hun hart zijn kwijtgeraakt. De zachte, warme, liefdevolle stroom van hart tot hart en van jouw hart naar jezelf toe.

Deze cirkel is bedoeld om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, te 'mogen zijn' zonder meer, elkaars visies te delen met elkaar, zonder oordeel, maar met een ruime blik. Van daaruit kunnen we veel leren van elkaar en over onszelf. Een groep down to earth vanuit de hartsverbinding(no ego).

 

Wat mag je nog meer verwachten:

Er wordt steeds gewerkt vanuit de pure Lichtenergie: 

  • Groepshealing 
  • Begeleide meditatie
  • wat zich spontaan aandient op het moment zelf.


Een lichtcirkel is een energie die groeit telkens we samenkomen. Het doel is de lichtverbinding van vrouwen onder elkaar.

Deze Lichtcirkel bestaat uitsluitend uit vrouwen om een sacrale en geborgen omgeving te bieden en biedt de ruimte om jezelf als vrouw te mogen en kunnen zijn. Soms wordt een thema aangegeven, maar als de groepsenergie een andere richting aangeeft dan volgen we wat zich spontaan aandient.

 

Inschrijven via info@wittelotusmedium.be

 

Voor wie?

Voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt, die op zoek is naar zichzelf, die op zoek is naar verbondenheid, voor de nieuwsgierige en integere vrouw,...

Praktisch:

We komen samen gemiddeld om de 5 weken op vrijdagavond.
De Lichtcirkel biedt ruimte voor max 8 vrouwen.
nieuwe data volgen in het voorjaar 2022

Tijdstip: 19u tot 21u15
Bijdrage: 20€ per avond. Je kan ook kiezen voor een vijfbeurten kaart= 15€ per avond. Activiteiten, koffie, thee, water, zoet inbegrepen. 

Locatie: Ter Walle 1, 8740 Egem (B)