In tegenstelling tot wat men vaak denkt, gebeurt een reading met of zonder communicatie met een dierbaar overledene in alle rust, in een ongedwongen down-to-earth sfeer. 

 

Tijdens een reading wordt dieper ingegaan op vragen over liefde, werk, knelpunten, waar jouw spirituele weg ligt in dit leven, wie jouw engelen en gidsen zijn die jouw dagelijks beschermen en begeleiden op jouw levensweg..... of wat jouw vragen ook mogen zijn. Tijdens mijn werk krijg ik advies en informatie door voor jou via mijn engelen en gidsen die jou de inzichten kunnen brengen die jij op dat moment nodigt hebt om terug verder te kunnen gaan. Ter aanvulling gebruik ik vaak tarot-en orakelkaarten die een extra aanvulling geven op jouw vragen.

Indien gewenst 'lees' ik tijdens de reading ook foto's van mens en dier. Ook  dieren hebben een rijke gevoelswereld en hebben ons soms veel te vertellen. Heb je geen vragen en ben je vooral benieuwd naar wat de spirituele wereld jou te vertellen heeft, dan zal je met vernieuwde energie en informatie huiswaarts gaan!

 

Wil je tijdens een reading enkel contact maken met een dierbare overledene dan is deze communicatie is enkel mogelijk wanneer de overledene  ondertussen het aardse kon loslaten en rust en vrede gevonden heeft.

Of wil je voornamelijk weten wie jou engelen en gids(en) zijn die jou dagelijks beschermen en begeleiden, dan kan dat. Graag dit vermelden bij het maken van een afspraak. 

 

Voor wie een eindje uit de buurt woont is een reading via Messenger, Facetime of Telegram mogelijk. Er wordt vooraf een afspraak gemaakt, betaling gebeurt vooraf.  Hou rekening met drie à vijf werkdagen eer het bedrag via de bank doorgestort wordt.

 

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via info@wittelotusmedium.be of 0486/485789.