Persoonlijke Zielscreatie 

Een persoonlijke Zielscreatie is een tekening of schilderij afgestemd op jouw Ziel. 

 

Voor het maken van jouw persoonlijke Zielscreatie stem ik mij af op jouw Hogere Zelf. In deze creatie  wordt zichtbaar wie jij in wezen werkelijk bent. Dat kan inzicht en helderheid brengen om jezelf beter te leren kennen. Het kan ook een tipje van de sluier oplichten omtrent jouw Zielsmissie in dit leven hier op Aarde. 

Sinds ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik hou van de meditatieve flow die ik ervaar wanneer ik een tekening maak, met klei bezig ben of aan het schilderen ben. Tijdens deze meditatieve flow nemen mijn gidsen over en ben ik net als tijdens mijn readings en healingsessies 'kanaal' om hun informatie voor jou via beeld en kleur op doek om te zetten. 
Voor deze Zielscreatie ga ik rechtstreeks in contact met jouw Ziel die met mij communiceert via beelden, woorden en kleuren. Daarom verneem ik ook vaak wanneer mensen hun schilderij zien of er regelmatig langs voorbij lopen bij hen thuis, ze een helende kracht ervaren, blokkades komen los, puzzelstukken vallen in elkaar, ....het doet iets goeds met hen. Wil je iemand een Persoonlijke Zielscreatie kado geven, dan heb ik enkel de foto, naam en geboortedatum nodig.

 

Wens jij ook een Zielscreatie op maat? Iets heel persoonlijks? Naar aanleiding van een situatie of gewoon omdat het je aanspreekt en je een authentiek schilderij voor jezelf of voor iemand anders wenst? Contacteer me vrijblijvend voor meer info via 0486/485789 of klik op deze button Contact