Persoonlijke Zielscreatie 

Een persoonlijke Zielscreatie is een tekening of schilderij afgestemd op jouw Ziel. 

 

Voor het maken van jouw persoonlijke Zielscreatie stem ik mij af op jouw Hogere Zelf. In deze creatie  wordt zichtbaar wie jij in wezen werkelijk bent. Dat kan inzicht en helderheid brengen om jezelf beter te leren kennen. Het kan ook een tipje van de sluier oplichten omtrent jouw Zielsmissie in dit leven hier op Aarde. 

 

Jouw persoonlijke Zielscreatie is een creatieve weerspiegeling , steun en houvast op jouw weg waar je nog heel lang  kan van genieten!

 

Sinds ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik hou van de meditatieve flow die ik ervaar wanneer ik een schilderij maak. Tijdens deze meditatieve flow nemen mijn gidsen over en ben ik net als tijdens mijn readings en healingsessies 'kanaal' om hun informatie voor jou via beeld en kleur op doek te zetten. 
Voor deze Zielscreatie ga ik rechtstreeks in contact met jouw Ziel die met mij communiceert via beelden, woorden en kleuren. Daarom verneem ik ook vaak wanneer mensen hun schilderij zien of er regelmatig langs voorbij lopen bij hen thuis, ze een helende kracht ervaren, blokkades komen los, puzzelstukken vallen in elkaar, men voelt vreugde en blijheid stromen ....het doet iets goeds met hen. Heb je een specifiek thema of een gebeurtenis die speelt in jouw leven, dan kan ik ook in functie daarvan dit schilderij maken, eveneens in afstemming met jouw Ziel die me hierbij begeleidt.

 

Een persoonlijke Zielscreatie wordt gemaakt met was of acrylverf op gecoated papier of schilderdoek op A3 of A2 formaat. Je kan vooraf zelf jouw favoriete formaat kiezen. Gezien het een schilderij in persoonlijke afstemming is duurt het maximaal tussen de 4 tot 6 weken. In die periode ben ik in afstemming met jouw Ziel en werk ik telkens verder wanneer de creatieve stroom doorkomt. Daarom dat dit wat tijd kan vragen, het is dan ook een uniek werk speciaal voor jou!

 

Wens jij ook een Zielscreatie op maat? Iets heel persoonlijks? Naar aanleiding van een situatie of gewoon omdat het je aanspreekt en je een authentiek schilderij voor jezelf wenst? Wil je iemand een Persoonlijke Zielscreatie kado geven, dan heb ik enkel de foto, naam en geboortedatum nodig. Contacteer me vrijblijvend voor meer info via 0486/485789 of klik op deze button Contact

 

Zie ook GidsenAmulet op maat