Doorheen de eeuwen en alle culturen heen zijn vrouwen op zoek naar verbinding met andere vrouwen. Die verbondenheid maakt sterk, geeft kracht en inspiratie, biedt troost en geborgenheid in een veilige omgeving,... waardoor vrouwen elkaar constructief bijdragen en aanmoedigen om te mogen openbloeien tot het prachtige, unieke wezen die ze in essentie zijn!


Het concept van deze Lichtcirkel van Isis werd me doorgegeven door Godin Isis, met wie ik sinds vele jaren een mooie, integere connectie heb. Via haar kreeg ik ook de Godin Isis healing door en de Gouden Matrix healing waar ik al heel wat mensen mee vooruit geholpen heb op hun weg van persoonlijke groei. Godin Isis wenst via deze Lichtcirkel terug meer positieve verbinding te creëren onder vrouwen samen én ook de verbinding met de vrouwelijke energie in zichzelf te herstellen. Doorheen de tijden heen is de energie overheersend rationeel geworden, waardoor zowel mannen als vrouwen de connectie met de energie van hun hart zijn kwijtgeraakt. De zachte, warme, liefdevolle stroom van hart tot hart en van jouw hart naar jezelf toe.

Deze cirkel is bedoeld om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, te 'mogen zijn' zonder meer, elkaars visies te delen met elkaar, zonder oordeel, maar met een ruime blik. Van daaruit kunnen we veel leren van elkaar en over onszelf. Een groep down to earth vanuit de hartsverbinding(no ego).

 

Wat mag je nog meer verwachten:

Lichtintegratie van Godin Isis, afwisselend per bijeenkomst, via:

  • Groepshealing via Godin Isis
  • Meditatie begeleid en gechanneld door Godin Isis
  • wat zich spontaan aandient op het moment zelf.
  • Ritueel vanuit lichtverbinding


Een lichtcirkel van Godin Isis is een energie die groeit telkens we samenkomen. Het doel is de lichtverbinding van vrouwen onder elkaar.

Deze Lichtcirkel bestaat uitsluitend uit vrouwen om een sacrale en geborgen omgeving te bieden. Deze Lichtcirkel van Isis biedt de ruimte om jezelf als vrouw te mogen en kunnen zijn. Soms wordt een thema aangegeven, maar als de groepsenergie een andere richting aangeeft dan volgen we wat zich spontaan aandient.

 

Voor wie?

Voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt, die op zoek is naar zichzelf, die op zoek is naar verbondenheid, voor de nieuwsgierige en integere vrouw,...

Deze Lichtcirkel kan ook een meerwaarde zijn voor wie interesse heeft en connectie ervaart met de energie van het Oude Egypte, Godin Isis, Limurië, Pleiaden, Sirius, De Godinnen,....

 

Praktisch:

We komen samen gemiddeld om de 4 weken op vrijdagavond.
De Lichtcirkel van Isis biedt ruimte voor max 8 vrouwen.
Data: 24/9, 29/10, 3/12, 14/1, 18/2, 25/3, 22/4, 27/5, 1/7

Tijdstip: 19u tot 21u15
Bijdrage: 20€ per avond. Je kan ook kiezen voor een vijfbeurten kaart= 15€ per avond. Dit omvat o.a. afwisselend: begeleide meditaties, boodschappen van Godin Isis, groepshealing via Godin Isis, ....., koffie, thee, water, zoet inbegrepen. 

Locatie: Ter Walle 1, 8740 Egem (B)