Intuitive Art painting   ***   Geïnspireerd schilderen   ***   Geïnspireerd schilderen'  & healing

Intuitive Art painting

 

Hoe heerlijk is het om met kleur en doek bezig te zijn en je helemaal onder te dompelen in de meditatieve sfeer van schilderen met was of acrylverf. Kleurrijke vormen en taferelen zien tevoorschijn komen, helemaal uit het niks en puur op gevoel, volgens het moment.... 

Bij intuïtief schilderen hoef je geen regels of technieken te volgen, maar schilder je vanuit je eigen flow waardoor je je eigen stijl creëert. Welk medium je ook kiest, acrylverf, olieverf, was,.....jouw eigen unieke creaties reflecteren jouw innerlijke leefwereld. Tijdens het schilderen communiceert jouw intuïtie of onderbewustzijn met jou via jouw eigen gecreëerde werken. Vormen, lijnen, kleuren,...het heeft allemaal betekenis en soms merk je dat je tijdens het schilderen een nieuw inzicht ervaart, nieuwe ideeën naar boven komen of is er een 'aha' moment op een vraag waar je al een tijdje mee zat. Kleuren werken ook helend en helpen bij het verwerken van bewuste of onbewuste gedachten, gevoelens en emoties. Intuïtief schilderen is een positieve uitlaatklep en is heel leuk en ontspannend om te doen. 

'Geïnspireerd schilderen' 

 

Sinds ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik hou van de meditatieve flow die ik ervaar wanneer ik een tekening maak, met klei bezig ben of aan het schilderen ben. Tijdens deze meditatieve flow nemen mijn gidsen over en ben ik net als tijdens mijn readings en healingsessies 'kanaal' om hun informatie via beeld en kleur op doek om te zetten. 

Wist je dat ik ook gepersonaliseerde schilderijen maak op maat? Om een voorbeeld te geven: een tijdje geleden contacteerde een oma mij om een intuïtieve schilderij te maken in verband met een bijzondere ervaring die ze meemaakte met haar kleinkind en ze wou dat dit thema centraal zou staan in het schilderij als aandenken aan deze gebeurtenis. Ze had me ook aangesproken omdat ze mijn schilderstijl leuk vindt en omdat ze weet dat ik medium ben waardoor ik de energie van mensen en situaties aanvoel. Ik was heel blij met haar vraag, het leek me een toffe creatieve uitdaging om mee aan de slag te gaan. De oma heeft een ruime levensvisie en heeft de gave van een natuurlijke healer. Toen haar kleinkind bij haar was, voelde het zich heel onrustig. Ze ging samen met het kind gaan liggen, niets moest, ze bood het de rust en ruimte om gewoon 'te zijn', zonder oordeel. Hieruit ontstond een bijzondere energetische gebeurtenis, tussen hun beiden. Zo bijzonder dat de oma dit wou laten vorm geven via een schilderij als aandenken aan dit bijzonder moment die haar (hen) nog heel lang zal bijblijven. Ze zag eerder 'toevallig' een intuïtief werk van mij en contacteerde me onmiddellijk met haar verzoek. Nadat ik het verhaal van deze mevrouw gehoord had, nam ik voeling met haar en haar kleinkind, alsook met hun heel mooie, sterke band. Deze mevrouw liet me volledig vrij in het concept. rekening houdende met haar verhaal uiteraard. Bij het zien van het ontwerp was ze heel blij, het resoneerde met haar gevoel.

Creatief bezig zijn, heel intuïtief genieten van kleuren en vormen en spannend afwachten wat er zal tevoorschijn komen. Ik schilder voornamelijk intuïtief en geïnspireerd door mijn gidsen, waaronder ook Maria Magdalena en Godin Isis. Ik laat me door hen leiden tot het werk af is. Daarom verneem ik ook vaak dat wanneer mensen hun schilderij zien of er regelmatig langs voorbij lopen bij hen thuis, ze een helende kracht ervaren, blokkades komen los, puzzelstukken vallen in elkaar, ....het doet iets goeds met hen. Daarom kan je ook kiezen voor een combinatie van een reading of healingsessie met een persoonlijk helend schilderij zoals je hieronder kan verder lezen bij 'Geïnspireerd schilderen'  & healing.

 

Wens jij ook een schilderij op maat? Iets heel persoonlijks? Naar aanleiding van een situatie of gewoon omdat het je aanspreekt en je een authentiek schilderij voor jezelf of voor iemand anders wenst? Contacteer me vrijblijvend voor meer info via 0486/485789 of klik op deze button Contact

 

 

'Geïnspireerd schilderen'  & healing

 

Jouw helende thema's verwerkt zien in een schilderij volledig opgeladen op jouw maat, die jou verder ondersteunt na een diepgaande healing of reading te hebben ontvangen in de praktijk of op afstand. Een schilderij met een grote persoonlijke meerwaarde.

 

Hoe werkt dit? 

Het gaat uiteraard niet om 'zomaar' een schilderij. Misschien ben je er reeds mee vertrouwd dat ik tijdens een reading of healingsessie jouw energie ervaar en terwijl ook boodschappen en andere informatie ontvang voor jou via mijn gidsen. Op basis daarvan maak ik, helemaal begeleid en geïnspireerd vanuit de spirituele wereld, een intuïtief schilderij die jouw energie weerspiegelt en de belangrijke aspecten bevat die in deze periode van jouw leven hun aandacht vragen. Door de bijdrage van mijn gidsen is ieder schilderij opgeladen met helende kracht. Dit betekent wanneer je bvb het schilderij een plaats geeft in huis waar je regelmatig passeert of waar je het ziet, ook al kijk je er niet echt bewust naar, je de helende energie in jouw auraveld ontvangt die er in verwerkt is. Deze helende energie werkt door tot dit thema voor jou een nieuwe balans gevonden heeft. Er na heb je authentiek schilderij die jouw omgeving verder opfleurt. 

 

Wens jij voor jezelf of voor iemand anders ook een healing of reading met een persoonlijk schilderij opgeladen met helende kracht op maat?  Contacteer me vrijblijvend voor meer info via 0486/485789 of info@wittelotusmedium.be