*Gouden Matrix healing op 5D frequentie!*

Healing via Godin Isis & de Pleiaden

Deze healing is afgestemd op deze huidige tijd van  transformerende energie van 3D naar 5D.

Deze healing werkt op heel hoge trillingsfrequentie waarbij de cellen energetisch worden gereinigd en opnieuw opgeladen met nieuwe lichtenergie. Dit zorgt er voor dat je vlotter en met meer gemak doorheen jouw ascentieproces gaat! De Gouden Matrix healing gaat jouw blauwdruk gaan recetten waardoor poorten opengaan om nog dichter bij jouw ware zelf te komen.

 

Wat...

Heel bijzonder hoe ik deze unieke, liefdevolle en krachtige Gouden Matrix healing doorkreeg via Godin Isis & de Pleiaden! Ik was overdonderd door de kracht er van, maar zo ontzettend dankbaar dat ik dit mag ontvangen & mag delen met jou!
Hoge frequentie energie via Godin Isis & de Pleiaden💖 die bijdraagt aan het ascentieproces van ieder wezen op Aarde en de planeet zelf. 

 

Voor wie...

- Voor wie door een ascentieproces/groeiproces gaat en dit met meer vlotheid wenst te doorlopen. Dat zorgt voor meer innerlijke rust en balans.

- Voor wie vastzit op bepaalde thema's en op vlak van persoonlijke groei en bewustwording. Deze Gouden Matrix healing zal jou helpen terug in balans te komen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en je helpen om de nodige inzichten vrij te maken die je nodig hebt om weer verder te kunnen. 

-  De Gouden Matrix healing zal jouw pijnappelklier activeren om te kunnen meestijgen naar de hogere trillingen die nu actief bezig zijn op deze planeet Aarde. Je zal je op die manier bewust worden van het Kosmisch Bewustzijn binnen in jezelf en er buiten. 

- Voor iedereen die geen 'aansluiting' (meer) vindt in deze 'huidige realiteit' en een eigen leven wenst te creëren.

- Voor wie zich verbonden voelt met de energie van Godin Isis, de energie van de Pleiaden en Lemurië en op zoek is naar éénheid en connectie met zijn of haar oorspronkelijke Bron.

- Voor iedereen die een klik voelt bij het lezen over deze Gouden Matrix healing, zonder rationeel te beseffen waarom, maar intuïtief voelt dat het iets voor je kan betekenen. Dan zal dit ook zo zijn.

 

Praktisch...

Gouden Matrix healing is bijzonder liefdevol en krachtig. Tijdens de behandeling ontvang je de healing, aansluitend met een integratiemoment, om er na weer relaxed huiswaarts gaan.

Tijdens de behandeling kan je zitten op een stoel of liggen op de behandeltafel.  Aanraking op bepaalde zones op het lichaam is mogelijk bovenop de kledij. 

De Gouden Matrix healing kan ook uitgevoerd worden op afstand met behoudt van dezelfde intensiteit en kwaliteit. 

 

Ontstaan...

Tijdens mijn verlof kreeg ik helemaal spontaan deze Gouden Matrix healing door. Ik ontving de hele download van deze krachtige, zuiverende healing toen mijn partner onverwacht van zijn meerdaagse trip vroeger naar huis kwam door gezondheidsredenen. Ik ben al meer dan 20 jaar vertrouwd met healing en legde meteen mijn handen waar ik voelde dat ik dit moest doen. Ik activeerde de healing en net op dat moment gebeurde iets heel bijzonders. Ik kan met geen woorden omschrijven hoe mooi en krachtig de Gouden Matrix energie was die ik doorkreeg. Ik kon via helderziende beelden zien hoe de helende energie zijn weg vond doorheen het lichaam van mijn partner. Ik zag een heel netwerk, een aaneenschakeling van wat uit balans was bij hem op dat moment. Aangezien hij heel sensitief is kon hij voelen wat het met hem deed. Hij voelde hoeveel rust er ontstond binnen in zichzelf. De dag nadien voelde hij zich helemaal opgeknapt, dicht bij zichzelf aanwezig, goed verbonden met zijn lichaam en geaard. De dagen er na volgden vele inzichten omtrent het waarom hij onderuit ging tijdens zijn trip en hoe hij in het leven stond. Nieuwe mogelijkheden drongen zich op waarbij hij zich stukken beter voelde. Puzzelstukken waar hij voordien geen grip op had, kon hij nu wel oplossen door het maken van nieuwe keuzes. Hij voelde zich een pak lichter en met een positieve, heldere ingesteldheid . 

 

Je hebt het gevoel dat deze healing iets kan betekenen voor jou? Een afspraak maken kan via Contact of 0486/485789.

 

Oorsprong...

Heel wat mensen zijn oorspronkelijk afkomstig van de planeten Sirius, de Pleiaden of andere sterren – en planeetstelsels.  Zij  hebben vaak nog uiterlijke en innerlijke kenmerken waaraan je hen kan herkennen. Bijvoorbeeld mensen afkomstig van Sirius hebben een bijzondere band met het oude Egypte, Indianen, ... en hebben een sterke verbinding met de natuur, de zee en het sterrenstelsel (verbanden tussen de planeetstanden en de Aarde). Vaak typerend voor hen zijn hun bijzondere ogen of ze hebben het uiterlijk van een leeuw, waarbij je de manen van de leeuw kan herkennen aan langer krullend haar. Een kenmerk is ook, dat ze veel Leeuw-invloed in hun horoscoop hebben. Maar je kunt ook een andere planetaire blauwdruk hebben. En zelfs komt het voor, dat je planetaire blauwdruk beïnvloed wordt, als je meerdere levens hebt gehad op andere sterren- en planeetstelsels en daardoor verschillende kenmerken kunt hebben.
Mensen met een planetaire oorsprong van Sirius, de Pleiaden en andere stelsels kunnen het gevoel hebben, dat zij zich hier op aarde niet thuis voelen, ze kunnen hier niet 'aarden', omdat zij innerlijk voelen en weten dat het ergens anders beter is. Ze hebben hier op onbewust niveau nog herinneringen aan. Deze herinneringen zitten nog vast in het celgeheugen waardoor men dit gewaar is, men 'voelt het' zonder dat men het kan verklaren. Dit kan gevoelens van eenzaamheid geven en het gevoel dat je hier niet wilt zijn.
Deze mensen zijn hier meestal met een unieke, bijzondere opdracht die ze vaak samen met leden van hun zielengroep gaan vervullen. Veel wezens uit andere dimensies zijn zeer begaan met het welzijn van de aarde en komen ons helpen in ons ascentieproces. Ze willen graag met ons samenwerken en ons helpen met onze bijzondere opdracht. Door de huidige gebeurtenissen hier op Aarde merk je steeds hoe deze mensen elkaar vinden om te verbinden, om samen te werken met als doel terug harmonie te scheppen op deze planeet voor mens en dier, fauna en flora en voor Moeder Aarde zelf.
 

 

*Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.