*Gouden Matrix healing op 5D frequentie!*

Healing via de allerhoogste Bron van Licht via de Aartsengelen.

Deze healing is afgestemd op deze huidige tijd van  transformerende energie van 3D naar 5D.

Deze healing werkt op heel hoge trillingsfrequentie waarbij de cellen energetisch worden gereinigd en opnieuw opgeladen met nieuwe lichtenergie. Dit zorgt er voor dat je vlotter en met meer gemak doorheen jouw ascentieproces gaat! De Gouden Matrix healing gaat jouw blauwdruk gaan recetten waardoor poorten opengaan om nog dichter bij jouw ware zelf te komen.

 

Wat...

Heel bijzonder hoe ik deze unieke, liefdevolle en krachtige Gouden Matrix healing allerhoogste Bron van Licht! Deze liefdevolle Lichtenergie draagt bij aan het ascentieproces van ieder wezen op Aarde en de planeet zelf. 

 

Voor wie...

- Voor wie door een ascentieproces/groeiproces gaat en dit met meer vlotheid wenst te doorlopen. Dat zorgt voor meer innerlijke rust en balans.

- Voor wie vastzit op bepaalde thema's en op vlak van persoonlijke groei en bewustwording. Deze Gouden Matrix healing zal jou helpen terug in balans te komen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en je helpen om de nodige inzichten vrij te maken die je nodig hebt om weer verder te kunnen. 

-  De Gouden Matrix healing zal jouw pijnappelklier activeren om te kunnen meestijgen naar de hogere trillingen die nu actief bezig zijn op deze planeet Aarde. Je zal je op die manier bewust worden van het Kosmisch Bewustzijn binnen in jezelf en er buiten. 

- Voor iedereen die geen 'aansluiting' (meer) vindt in deze 'huidige realiteit' en een eigen leven wenst te creëren.

- Voor iedereen die een klik voelt bij het lezen over deze Gouden Matrix healing, zonder rationeel te beseffen waarom, maar intuïtief voelt dat het iets voor je kan betekenen. Dan zal dit ook zo zijn.

 

Praktisch...

Gouden Matrix healing is bijzonder liefdevol en krachtig. Tijdens de behandeling ontvang je de healing, aansluitend met een integratiemoment, om er na weer relaxed huiswaarts gaan.

Tijdens de behandeling kan je zitten op een stoel of liggen op de behandeltafel.  Aanraking op bepaalde zones op het lichaam is mogelijk bovenop de kledij. 

De Gouden Matrix healing kan ook uitgevoerd worden op afstand met behoudt van dezelfde intensiteit en kwaliteit. 

 

Ontstaan...

Tijdens mijn verlof kreeg ik helemaal spontaan deze Gouden Matrix healing door. Ik ontving de hele download van deze krachtige, zuiverende healing toen mijn partner onverwacht van zijn meerdaagse trip vroeger naar huis kwam door gezondheidsredenen. Ik ben al meer dan 20 jaar vertrouwd met healing en legde meteen mijn handen waar ik voelde dat ik dit moest doen. Ik activeerde de healing en net op dat moment gebeurde iets heel bijzonders. Ik kan met geen woorden omschrijven hoe mooi en krachtig de Gouden Matrix energie was die ik doorkreeg. Ik kon via helderziende beelden zien hoe de helende energie zijn weg vond doorheen het lichaam van mijn partner. Ik zag een heel netwerk, een aaneenschakeling van wat uit balans was bij hem op dat moment. Aangezien hij heel sensitief is kon hij voelen wat het met hem deed. Hij voelde hoeveel rust er ontstond binnen in zichzelf. De dag nadien voelde hij zich helemaal opgeknapt, dicht bij zichzelf aanwezig, goed verbonden met zijn lichaam en geaard. De dagen er na volgden vele inzichten omtrent het waarom hij onderuit ging tijdens zijn trip en hoe hij in het leven stond. Nieuwe mogelijkheden drongen zich op waarbij hij zich stukken beter voelde. Puzzelstukken waar hij voordien geen grip op had, kon hij nu wel oplossen door het maken van nieuwe keuzes. Hij voelde zich een pak lichter en met een positieve, heldere ingesteldheid . 

 

Je hebt het gevoel dat deze healing iets kan betekenen voor jou? Een afspraak maken kan via info@wittelotusmedium.be of 0486/485789.

 

*Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.