Wat is Godin Isis Healing 

Healing met Godin Isis gaat om het helen van de Ziel. Terug heelheid en éénwording met jezelf op dieper niveau die je zelfbewuster maakt en je terug in je kracht plaatst. Tijdens de healing worden ook karmische obstakels waar je klaar mee bent, verwijderd en word er gewerkt tot op jouw energetische blauwdruk. Daardoor brengt deze healing diepe rust in lichaam en geest en kom je dichter bij wie je werkelijk bent. 

Healing, letterlijk helende energie, werkt uiterst doeltreffend om de balans in lichaam en geest te herstellen. Deze disbalans kan zowel ontstaan zijn door gebeurtenissen in het heden of in het verleden of in vorige levens veroorzaakt door opgekropte gevoelens en emoties. Wanneer die geen uitweg vinden en zich vastgezet hebben in het energetische lichaam. Deze kunnen na enige tijd zorgen voor mentale en fysieke klachten  allerhande. Deze  blokkades of negatieve emotionele patronen zorgen voor stagnatie van energie en worden via healing vrijgemaakt. Tijdens de healing met Godin Isis zullen ook zielenstukjes die ver van jezelf verwijderd geraakt zijn terug verenigd worden, zodat éénwording met lichaam, geest en ziel plaats vindt. Dit draagt bij aan terug in je eigen kracht staan en de bewustwording  door nieuwe inzichten te krijgen wat de weg vrij maakt voor nieuwe keuzes in jouw leven die bij jou passen.

 

Kort samengevat: Godin Isis healing is de healing die via channeling doorgegeven wordt door Godin Isis via mij als kanaal. Godin Isis healing is liefdevol en krachtig, werkt door op dieperliggende patronen en programmaties waarop we vaak blijven op vastlopen, maar ons niet bewust van zijn. Deze healing zal ook karmische banden opruimen die onze verdere ontwikkeling en bewustwording in de weg staat. Verder brengt deze healing ook gronding, balans, harmonisering op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

 

Wanneer gebeurtenissen of emoties vrijkomen, komen ze terug in jouw bewustzijn. Er treedt verwerking op en je krijgt nieuwe inzichten. Daardoor zie je jezelf, anderen of situaties op een andere manier, waardoor je nieuwe keuzes kan maken  die beter passen bij jou en jouw leven. Healing helpt jou om terug goed geaard te zijn en om jouw eigen innerlijke kracht en rust  te hervinden. Tijdens en na de sessie voel je je weer helemaal ontspannen. 

 

Sinds meerdere jaren heb ik een bijzondere persoonlijke connectie met Godin Isis. Het is een diep weten waaruit deze Godin Isis healing ontstaan is. Tijdens deze healing channel ik haar energie, ben ik infeite kanaal om deze bijzondere energie door te geven. 

 

Wie is Godin Isis?

 • Isis is de Godin van het aardse leven.
 • Isis is de Moeder van de eeuwige Spirit van Egypte
 • Isis is de minnares van de 4 elementen van het OERtijdperk, sinds het ontstaan van Moeder aarde
 • Isis is de Moeder van alle levende wezens
 • Het is Isis haar magische transformerende kracht, die de Hemel/mind met het beweeglijke Aardse fysieke lichaam van mineraal/plant/dier of menselijk Wezen tot een Goddelijke EENHEID kan herverbinden via een natuurlijk regeneratie proces, een herstelmechanisme die middels Isis Goddelijke Godinnen krachten inwerkt op beschadigd levend weefsel.

 

De behandeling wordt uitgevoerd op de massagetafel waarbij een lichte aanraking van het hoofd of bepaalde punten op het lichaam mogelijk is, bovenop de kledij. Indien dat een obstakel zou zijn voor jou gelieve dit vooraf te vermelden, dan wordt er rekening mee gehouden.

 

Godin Isis healing kan ook op afstand. Hoe gaat dat nu vragen mensen zich soms af?

Je hoorde er misschien al over praten of je las al over energie die geen grenzen kent. Je hebt vast al eens meegemaakt dat je aan iemand denkt en die persoon belt je net er na op! Of je zegt tegelijk hetzelfde als je partner of vriend(in)die naast je staat. Op die momenten is jullie energieveld verbonden met elkaar waardoor dit kan. Meer informatie vind je ook terug in de kwantumfysica.

 

Je hebt het gevoel dat deze healing iets kan betekenen voor jou? Een afspraak maken kan via info@wittelotusmedium.be of 0486/485789.

 

  Men vraagt mij vaak hoeveel sessies men nodig heeft. Het aantal sessies varieert per persoon, afhankelijk van hoe het proces verloopt. Mijn advies is om drie à vier sessies te volgen met  gemiddeld 4 weken tussen en daarna samen te evalueren. Bij een eerste sessie zal de helende energie reeds inwerken waar nodig, bij volgende sessies kan er dieper doorgewerkt worden tot je de gewenste vooruitgang ondervindt.

  Uiteraard beslis jij zelf hoe je het wenst. Sommige mensen volgen een traject tot ze het gevoel hebben er doorheen te zijn, anderen komen één of meerdere keren en komen bvb terug als men terug de noodzaak aan healing voelt.

   

  *Healing in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan hier wel een waardevolle, aanvullende ondersteuning zijn.