GidsenAmulet op maat

**pagina in opbouw**

 

Wat is een GidsenAmulet op maat?

Een GidsenAmulet  is een persoonlijke, unieke creatie op jouw energie afgestemd, via pastelkrijt of gekleurde was die verbonden is met jouw persoonlijke begeleider, jouw beschermer, jouw Zielsvriend. Deze persoonlijke Gids zal een hele periode met jou meewandelen met als taak om jou te begeleiden doorheen een bepaalde fase in jouw leven. Dat kan gaan van meerdere maanden tot een jaar of langer.  Tot je deze levenslessen die aan deze fase zijn verbonden hebt overwonnen.

 

Waarom een GidsenAmulet?

Een GidsenAmulet kan je kiezen voor een bepaald thema in jouw leven of omdat het je aanspreekt. Dat is voor iedereen weer anders waarom men hiervoor kiest.

Ik hoor vaak van mensen dat hun GidsenAmulet hen echt de steun en houvast biedt die ze nodig hebben bij een specifiek thema of bepaalde hindernissen. Door iedere dag of regelmatig contact te nemen met hun  GidsenAmulet geeft het hen:

*inspiratie en inzichten over de volgende stappen te zetten,

*het brengt hun meer innerlijke rust en vertrouwen in welke richting verder te gaan,

*een uitlaatklep en luisterend oor, want met jouw Gids kan je altijd babbelen, jouw hart luchten in vertrouwen,....

Nog anderen mediteren soms met hun GidsenAmulet waardoor ze bewuster in contact komen met de Gids verbonden met hun GidsenAmulet. Dit zorgt voor nog een nauwere band, zeg maar jouw beste vriend op dat moment. Voor veel mensen is deze tastbare creatie een bruikbare tool en motivatie om er actief mee bezig te zijn. Het zorgt voor meer focus.  Sommige mensen zijn er iedere dag bewust mee bezig, anderen datn weer regelmatig of als de behoefte naar boven komt en dat is allemaal ok. Je hoeft niks te forceren. Jouw Gids via jouw GidsenAmulet staat altijd klaar voor jou op jouw tempo, oordeelt nooit en geeft jou onvoorwaardelijk lief.

 

Hoe en wat?

Tijdens het creëren van jouw GidsenAmulet stem ik me volledig af op jouw energie en met de Spirituele wereld. De Gids die jou wenst te begeleiden maakt zich kenbaar via mij en zal ook een persoonlijke kennismakingsboodschap doorgeven voor jou die je ontvangt samen met de creatie van jouw unieke GidsenAmulet.

Deze creatie wordt gemaakt met gekleurde was of met pastelkrijt en potlood, op  A4 formaat. De werken zijn abstract tot gedeeltelijk figuratief. Ik laat me hierin geleiden door jouw persoonlijke Gids. Je kan het GidsenAmulet naar wens voorzien van een kader om een plek te geven in jouw huis of een andere bestemming geven. Bijvoorbeeld als je vaak op reis bent en je wilt het bij je hebben kan je het ook in een folie steken of laten verkleinen in een kopiecenter zodat je het altijd op zak hebt.

Het GidsenAmulet wordt verzonden via BPost of kan je komen afhalen ter plaatse in de praktijk in Egem na afspraak.

 

Tip: je kan een GidsenAmulet ook kado schenken aan iemand waarvan je weet dat het hen blij kan maken.

 

Gezien het een werk in persoonlijke afstemming is duurt de creatietijd maximaal tussen de 3 tot 4 weken.

 

Zie ook: Persoonlijke Zielscreatie