Annulatievoorwaarden workshops

 

Een workshop moeten annuleren is uiteraard heel jammer en vervelend voor beide partijen. Vandaar zijn volgende annulatievoorwaarden op een rijtje gezet:

De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing vanaf het moment van inschrijving, ongeacht de datum van betaling. 
* Wanneer de praktijk Witte Lotus Medium zelf een cursus annuleert, wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Voor eventuele bijkomende kosten gemaakt zoals logement, verlof,..... kan de praktijk Witte Lotus Medium niet aansprakelijk gesteld worden.

*Indien je zelf een workshop annuleert kan je jouw inschrijvingsgeld overdragen aan een vriend(in) of familielid,.... dan is jouw annulatie kosteloos mits je dit schriftelijk laat weten via e-mail enkel via dit mailadres:  info@wittelotusmedium.be of het contactformulier op de website ten laatste 3 dagen voor de start van de workshop na schriftelijk overleg en akkoord van de praktijk Witte Lotus Medium.

* Indien je zelf een workshop annuleert, gelieve dit schriftelijk te laten weten via e-mail enkel via dit mailadres: info@wittelotusmedium.be of het contactformulier op de website (berichten via Signal, Telegram, Messenger..... zijn voor de praktijk geen professionele kanalen  waardoor deze NIET tellen als geldige annulatie).

 - Bij annulering vanaf 3 maanden tot 4 weken vóór aanvang van de cursus betaal je 20% annuleringskosten. Bij betaling van een voorschot wordt het voorschot automatisch ingehouden.

 - Bij annulering vanaf 4 weken tot 10 werkdagen vóór datum van aanvang van de workshop betaal je 50% van het cursusbedrag.

  - Bij annulering binnen de 10 dagen voor aanvang van de workshop of als je niet annuleert / niet komt opdagen, betaal je 100% van het cursusbedrag. 

 

*Bij inschrijving ontvang je steeds een bevestigingsmail waarin een uiterste datum van betaling vermeld wordt. Wanneer deze datum van betaling verstreken is, komt jouw plaats automatische weer vrij voor iemand anders die wilt deelnemen. 

*In geval van overmacht zoals bijvoorbeeld verplichte lockdown door de corona-pandemie of andere situaties van overmacht van buitenaf is de praktijk Witte Lotus Medium niet aansprakelijk voor het niet kunnen nakomen van de afspraken die door beide partijen zijn afgesloten. De praktijk Witte Lotus Medium zal steeds de ingeplande workshops verplaatsen naar een andere datum en waar mogelijk een keuze aanbieden vooraf op tijd. Wanneer deze data niet passen voor jou, dan gaan we uiteraard op zoek naar een datum die wel lukt voor jou. Je kan jouw inschrijvingsgeld ook overzetten naar een andere workshop naar keuze. Restitutie van het inschrijvingsgeld is in situaties van overmacht niet mogelijk. Maar er is nog altijd de mogelijkheid om, indien voor jou mogelijk, het inschrijvingsgeld over te dragen aan iemand die je kent, vriend(in), collega, kennis, buurvrouw,...die misschien ook welk interesse heeft.