Voor meer info, inschrijven of het maken van een afspraak:

 

Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt, dat gaat vlotter. 

Gsm: +32 486/485789

 

* Liever via mail? Dat kan via info@wittelotusmedium.be . Je ontvangt antwoord binnen de 48u, zie je spambox na als je nog niets zou ontvangen hebben. 

 

* Om een vlotte service te kunnen garanderen worden berichten voor afspraken via Signal, Telegram en Messenger niet beantwoord, ik bekijk deze kanalen niet dagelijks en berichten geraken vaak verloren.

 

* Wens je een afspraak voor een contact met iemand die overleden is? Gelieve dit te vermelden bij het maken van jouw afspraak. Ik hoef vooraf géén naam of andere informatie, enkel dat het om een contact met een overleden dierbare gaat.

 

* Wens je teruggebeld te worden, spreek een boodschap in, dan je hoor me terug binnen de 48u terug.   7

 

*Je wilt op de valreep deelnemen aan een workshop?  De kans bestaat dat ik jouw mail niet meer tijdig zal zien. Gelieve een seintje te geven via gsm 0486/485789.

 

*Wanneer blijkt dat je niet aanwezig kan zijn op de voorziene afspraak, gelieve dit dan ten laatste 24u op voorhand te laten weten. Zo geef je iemand anders de kans om in jouw plaats te komen. 

Bij nalatigheid wordt de consultatie in rekening gebracht.

 

Info:

Adres praktijk en workshopruimte: Ter Walle 1,  8740 Egem (B), centraal West-Vlaanderen, vlot te bereiken via de E40 en A17.

*Een reading kan ter plaatse doorgaan in de praktijk of online via Skype, Telegramk app, Facetime.

*Reiki en Godin Isishealing is mogelijk in de praktijk of op afstand op een afgesproken tijdstip.

Volg de groep Praktijk Witte Lotus Medium op Telegram voor ontmoeting met gelijkgestemden en blijf op de hoogte van volgende activiteiten: de app van Telegram is heel vlot te installeren.

Telegram 👉🏻 https://t.me/joinchat/pj-tvKJ7-oRiM2E0


MeWe profiel 👉🏻 http://mewe.com/i/wittelotusmedium