Voor meer info, inschrijven of het maken van een afspraak:

Nuttige info:

Opgelet! Om een vlotte service te kunnen garanderen worden berichten voor afspraken via Signal, Telegram en Messenger niet beantwoord, ik bekijk deze kanalen niet dagelijks en berichten geraken vaak verloren.

 

* Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt, dat gaat vlotter. 

Gsm: +32 486/485789

* Liever via mail? Dat kan via info@wittelotusmedium.be . Je ontvangt antwoord binnen de 48u, zie je spambox na als je nog niets zou ontvangen hebben. 

 

* Wens je een afspraak voor een communicatie met iemand die overleden is? Gelieve dit te vermelden bij het maken van jouw afspraak. Ik hoef vooraf géén naam of andere informatie, enkel dat het om een communicatie met een overleden dierbare gaat.

* Wens je teruggebeld te worden, spreek een boodschap in,  je ontvangt een antwoord binnen de 48u terug.   

*Je wilt op de valreep deelnemen aan een workshop?  De kans bestaat dat ik jouw mail niet meer tijdig zal zien. Gelieve een seintje te geven via gsm 0486/485789.

*Wanneer blijkt dat je niet aanwezig kan zijn op de voorziene afspraak, gelieve dit dan ten laatste 24u op voorhand te laten weten. Zo geef je iemand anders de kans om in jouw plaats te komen. 

Bij nalatigheid wordt de consultatie in rekening gebracht.

 

Ligging:

De praktijk bevindt zich in 8740 Egem (B), centraal West-Vlaanderen, vlot te bereiken via de E40 en A17.

* Een reading kan ter plaatse doorgaan in de praktijk of online via Skype, Telegram app, Facetime, Messenger. Dit biedt dezelfde kwaliteit van dienstverlening. Ik ben reeds jaren vertrouwd met online werken.

* Healing is mogelijk in de praktijk of op afstand/online op een afgesproken tijdstip.

Volg de groep Praktijk Witte Lotus Medium op Telegram voor ontmoeting met gelijkgestemden en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten: de app van Telegram is heel vlot te installeren.

Telegram 👉🏻 https://t.me/joinchat/pj-tvKJ7-oRiM2E0