Healing van het lichaam via Akoestisch lichaamswerk® gaat om het energetisch vrijmaken van de onderliggende oorzaak van verstoring in lichaam en geest. Verstoringen  in de vorm van  blokkades en patronen waaruit aandoeningen ontstaan. Vaak gaat het om onze 'blinde vlekken', waar we tot op heden geen besef van hebben, maar die wel voor kleine of grote hinder zorgen op zowel fysiek of geestelijke vlak. Bijvoorbeeld een zeurende, aanhoudende klacht of ongemak kan te maken hebben met een onderliggend patroon waar je blijft tegen aanlopen, maar geen besef van hebt.  Via Akoestische frequenties gaan we deze stoorzenders ontmantelen zodat het zelfherstellend systeem van het lichaam terug geactiveerd wordt. Dit sluit uiteraard geen doktersbezoek uit. Het zal op zijn minst een ondersteunende aanvulling zijn om via een zachte manier terug balans te brengen.

 

Akoestisch lichaamswerk® kan je ook zelf aanleren. Je hebt geen voorkennis nodig, enkel de intentie om mee te gaan in de flow van energetisch lichaamswerk.

Er bestaan verschillende Akoestische frequenties om mee te gaan werken, naargelang de klacht of storing en in iedere workshop worden 1 of 2 Akoestische frequenties toegelicht en uitgevoerd, want de focus ligt op het oefenen met elkaar zodat je ervaart wat deze frequenties met je doen. 
Heb je een praktijk, dan kan Akoestisch lichaamswerk® een grote ondersteuning bieden aan reeds bestaande behandelingen. Je kan het combineren met bijvoorbeeld massagetechnieken, lichaamsverzorgingen of ander  healingmethodes. Ook als particulier is het een meerwaarde voor de leden van het gezin. Akoestisch lichaamswerk® is ook een grote bijdrage voor dieren.

Wie reeds workshops bij mij volgde kent vast en zeker de workshops bodyprocessen van weleer. Ik heb dit jarenlang met hart en ziel gedaan en het heeft me veel geleerd alsook de vele mensen die deze workshops kwamen volgen. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik iets begon te missen, meer diepgang. Ik wou er iets van mezelf aan toevoegen wat binnen het systeem waaraan deze verbonden waren niet toegelaten was. Vandaar dat ik met Akoestisch lichaamswerk® op mijn eigen manier verder ga met eigen invulling en meer verdieping, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als medium/healer.  Ik kijk er naar uit jou hier in te mogen begeleiden.