Access Bars 

*Access Bars zorgt  voor diep rust en ontspanning  waardoor alle stress wegvloeit!

 

“Het coole aan Access Bars is… het laat de polariteit in je hoofd oplossen”
~ Dr. Dain Heer, Access Consciousness

 

*Tijdens en na de sessie voel je je weer helemaal ontspannen!

*Ik ben een erkend Access Consciousness™ Bars Facilitator & Bodyprocess Facilitator

*Wil je deze techniek zelf aanleren, zie rubriek workshops met data van de Gecertifieerde 1 daagse Opleiding Access Bars!

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via Contact of 0486/485789.

 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen? Door het loslaten van je beperkingen kan je je eigen realiteit creëren.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens blijvend te veranderen.

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

*Ondertussen werd het effect van de Bars wetenschappelijk bewezen.

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd blijft definitief weg en krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Het komt voor dat tijdens een coaching gesprek bepaalde levensthema's of blokkades hun oorsprong hebben in vorige levens. Via Regressie in combinatie met verbale clearings van Access maken we deze vrij. Tijdens dit process blijf je wakker en alert aanwezig. Je blijft je in controle over jezelf. Aansluitend wordt er na de Bars-sessie gegeven die wat vrijkwam kanaliseert en voor innerlijke rust en balans zorgt. 

 

 Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen waar disbalans is door allerlei omstandigheden opgelopen in het leven. 

 

 *Energetische behandelingen in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel  ter ondersteuning aanvullend gebruikt worden.