Access Consciousness® Bodyprocessen... wat is dit en wat doet het?

Wist je dat jouw lichaam over een zelf helende capaciteit beschikt?  Wetenschap vertelt ons dat alles bestaat uit moleculen en de ruimte ertussen. Met de dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness® wordt het lichaam uitgenodigd te veranderen wat de beperking/blokkade in het lichaam veroorzaakt.

Er bestaan 60 verschillende bodyprocessen die elk hun eigen werking hebben die als doel hebben om jou terug in  balans te brengen voor een zo goed mogelijk functioneren.

Voor meer info of een afspraak contacteer mij vrijblijvend via Contact of 0486/485789.

 

Een woordje meer uitleg:

Tijdens een  Access Consciousness® “Body Process- behandeling worden de handen op verschillende plaatsen van het lichaam geplaatst bovenop de kledij, om een specifieke energie te laten stromen. Deze behandelingen geeft het lichaam zijn oorspronkelijke energetische functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. 

Iedere gedachte, overtuiging,... die je ooit voor waarheid aannam, maar niet overeenstemmen met wie je werkelijk bent, werden ooit opgeslagen in het celgeheugen. Dat maakt dat je vaak vastloopt op dezelfde stukken in je leven, ondanks de inspanningen die je doet om het om te buigen. Deze aangenomen onwaarheden over jezelf zorgen voor innerlijke spanning, waar men zich vaak niet bewust van is dat het daar mee te maken heeft. Deze opgeslagen negatieve overtuigingen en onwaarheden over jezelf kunnen voor heel wat ongemakken en disbalans zorgen.

Om de beperkingen die door gedachten, overtuigingen en emoties die in ons lijf zijn opgeslagen, te kunnen oplossen geeft Access  de tools om dit met gemak weer vrij te maken. Door o.a.  Access Bars en Access Bodyprocessen worden deze verkeerde programmaties en patronen vrijgemaakt zodat zodat er terug ruimte komt voor meer gemak en ruimte voor jezelf en jouw lichaam.

Zou dit een bijdrage voor jou kunnen zijn?

Wens je meer info, dat kan telefonisch via +32(0)486/485789

Ik ben een erkend Access Consciousness® “Body Process Facilitator

 

Behandelingen worden uitgevoerd boven de kledij.

 

*Energetische behandelingen in elke vorm vervangen nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog.