Access Bars 

 

*Access Bars zorgt  voor diep rust en ontspanning  waardoor alle stress wegvloeit! Access Bars laat de polariteit in je hoofd oplossen.

 

*Tijdens en na de sessie voel je je weer helemaal lichter en ontspannen!

 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen? Door het loslaten van je beperkingen kan je je eigen realiteit creëren.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Voor meer info en afspraak contacteer mij vrijblijvend via  info@wittelotusmedium.be of 0486/485789.

 

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens blijvend te veranderen.

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 puntendie energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

*Ondertussen werd het effect van de Bars wetenschappelijk bewezen.

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

 

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Het komt voor dat tijdens een coaching gesprek bepaalde levensthema's of blokkades hun oorsprong hebben in vorige levens. Via verbale clearings van Access maken we deze vrij.  Aansluitend wordt er na de Bars-sessie gegeven die wat vrijkwam kanaliseert en voor innerlijke rust en balans zorgt. 

 

 *Energetische behandelingen in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel  ter ondersteuning aanvullend gebruikt worden.